Horoscopul zilei de joi, 8 martie:"Balanţele manifestă mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită, Săgetătorii au parte de trăiri profunde"

  • 220 afişări
08 martie 2018
Horoscopul zilei de joi, 8 martie:"Balanţele manifestă mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită, Săgetătorii au parte de trăiri profunde"

Află ce prezic astrele joi, 8 martie.
BERBEC - Ideile dumneavoastră originale din cursul dimineţii vor fi apreciate şi chiar susţinute de persoana iubită. Vă sfătuim să profitaţi din plin de şansele acestei zile, întrucât astăzi veţi avea un randament foarte bun, dar şi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit toate activităţile în care v-aţi angajat.
TAUR - Starea de inhibiţie în care s-ar putea să vă aflaţi în această dimineaţă vă împiedică să vă exprimaţi în mod clar ideile. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile cu prietenii, deoarece s-ar putea să fiţi greşit înţeles din cauza dificultăţilor de comunicare. 
GEMENI - La slujbă se vor petrece tot felul de evenimente care vă vor ţine ca pe ace. Va trebui să faceţi faţă unor activităţi dificile, dar le veţi rezolva cu bine, ceea ce vă poate aduce şi o îmbunătăţire a situaţiei dumneavoastră materiale.
RAC - Încercaţi să nu vă sacrificaţi tot timpul liber şi nici relaţiile de prietenie pentru interese de natură materială. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.
LEU - Înclinaţia spre gelozie vă poate aduce în situaţia de a avea neînţelegeri cu partenerul de suflet. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi, lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Cei căsătoriţi vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească relaţia sau să se bucure de realizările partenerului.
FECIOARĂ - În această zi puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale, având în vedere că relaţiile cu anturajul sunt foarte bune. Vă sfătuim, însă, să fiţi prudent şi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.
BALANŢĂ - Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită. Dorinţa, dar şi capacitatea de comunicare vor fi mai mari şi veţi exercita o influenţă deosebită asupra persoanelor de sex opus din anturajul dumneavoastră.
SCORPION - Intuiţia dumneavoastră funcţionează deosebit de eficient în eleborarea planurilor de anvergură şi câştig. Pentru a vă lansa, aveţi însă nevoie de ajutorul unei persoane din familie, care v-ar putea oferi un suport financiar. Veţi obţine aprobări pentru proiectele dumneavoastră.
SĂGETĂTOR - Trăirile dumneavoastră vor fi deosebit de profunde în această perioadă. Vă implicaţi mult în relaţia cu persoana iubită, dar nu lăsaţi de izbelişte nici treburile gospodăreşti. O parte importantă a timpului liber va trebui să o petreceţi rezolvând probleme de natură casnică sau familială.
CAPRICORN - Treceţi printr-o perioadă foarte încărcată la serviciu. Trebuie să lucraţi peste program, să vă concentraţi şi să vă dedicaţi în totalitate sarcinilor apărute. E posibil să fiţi în plină desfăşurare a unui proiect care încă nu vă ajunge la finalizare în această perioadă, deci trebuie să aveţi răbdare până la primele rezultate. 
VĂRSĂTOR - Nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Încercaţi să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Divertismentul ar putea fi o bună relaxare. 
PEŞTI - Distanţarea care a început să se producă între dumneavoastră şi partener se accentuează încet, dar constant. Deşi cuplul rămâne stabil, comunicarea devine din ce în ce mai dificilă şi aveţi impresia că fiecare se cantonează tot mai mult în atitudinile pe care a apucat să le ia la începutul acestui conflict surd. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , martie 2018