Horoscopul zilei de luni, 12 martie: "Balanţele stârnesc invidia celor din jur, Vărsătorii vor fi promovaţi"

  • 466 afişări
12 martie 2018
Horoscopul zilei de luni, 12 martie: "Balanţele stârnesc invidia celor din jur, Vărsătorii vor fi promovaţi"

Află ce prezic astrele luni, 12 martie.
BERBEC - Astăzi, zâmbiţi chiar şi adversarilor, la urma urmei ştiţi că viaţa nu şi-ar avea rostul fără provocări. Aveţi planurile dumneavoastră secrete şi, dacă reuşiţi s-ar putea să daţi lovitura, dar mai aşteptaţi. Îi veţi uimi pe ceilalţi cu inovaţiile dumneavoastră şi, în primul rând cu sclipirea de moment de care daţi dovadă.
TAUR - Această zi stă sub semnul comunicării. Fie că vreţi, fie că nu vreţi, va trebui să vă întâlniţi cu multă lume, să participaţi la evenimente mondene. Pentru că nu dispuneţi de foarte mult timp, relaţia cu persoana iubită se poate tensiona. 
GEMENI - Sunteţi într-o dispoziţie debordantă, glumiţi şi faceţi haz cu cei din jur. Trebuie însă să fiţi atenţi ca în glumă, să nu răniţi sentimentele cuiva. Asiguraţi-vă că veţi face tot posibilul să vă simţiţi bine şi să vă relaxaţi, în special seara, alături de cei dragi.
RAC - Această zi începe banal pentru dumneavoastră, însă după-amiază veţi primi o veste bună în legatură cu o sumă de bani pe care urmează să o primiţi. Succesul este astăzi de partea dumneavoastră în toate activităţile legate de camin, dar ar fi bine să vă stabiliţi clar priorităţile, pentru că numai aşa veţi putea să finalizaţi tot ce aţi început.
LEU - Astăzi vă bazaţi pe iniţiativă şi abilitate şi vă conduceţi după norme morale. Vă controlaţi imaginea, profitul şi impresia asupra interlocutorilor. Veţi avea posibilitatea de a vă face noi prieteni, dar şi relaţii importante. În felul acesta veâţi obţine un sprijin substanţial pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Chiar dacă nu veţi străluci aşa cum sunteţi obişnuit, orice veţi face va avea un rezultat stabil.
FECIOARĂ - Este o zi prielnică pentru rezolvarea unor probleme familiale amânate de mai mult timp. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi. Este bine în această perioadă să meditaţi asupra următoarelor obiective ale vieţii dumneavoastră, să circulaţi cât mai puţin şi să nu semnaţi vreo hârtie fără s-o fi citit cu mare atenţie. Veţi simţi nevoia să vă detaşati de tot şi să cugetaţi la viitor.
BALANŢĂ - Astăzi veţi deborda un optimism aparte de care se vor molipsi şi cei din jurul dumneavoastră. Aveţi o încredere nemăsurată în forţele proprii şi credeţi cu tărie în ceea ce faceţi. Problemele sunt sub control  şi pragmatismul de care daţi dovadă stârneşte invidia celor din jur.
SCORPION - Astăzi este posibil să faceţi noi cunoştinţe pe care nu ar trebui să le neglijaţi pentru că s-ar putea să vă fie de ajutor când nici nu vă gândiţi. Din punct de vedere financiar sunteţi avantajat şi, pentru a vă oferi mici satisfacţii, sunteţi tentat să faceţi cumpăraturi inutile. În plan sentimental vă aşteaptă o perioadă însorită, fără ca vreun nor să strice atmosfera generală foarte bună în compania persoanei iubite.
SĂGETĂTOR - Astăzi este posibil să începeţi un proiect nou prin care să puneţi în aplicare nişte planuri făcute până acum. Veţi avea un mic conflict cu o persoană de acelaşi sex din familie. Moment favorabil pentru o discuţie clarificatoare este după-amiază, când veţi comunica cu mai multă uşurinţă şi veţi reuşi să vă împăcaţi. Seara, primiţi o veste bună de la un prieten de familie. 
CAPRICORN - Dacă aveţi de luat unele decizii, este o perioadă bună, nu mai amânaţi pe mâine ceea ce puteţi hotărî bine astăzi. Relaţiile cu părinţii, cam tensionate în ultima vreme, tind să-şi reia cursul firesc. Şi asta vă face mai relaxat şi mai dispus să faceţi totul pentru a îndrepta lucrurile. Contactele sociale şi relaţiile sentimentale pot avea de suferit din cauza unor dificultăţi de comunicare. Vă simţiţi obosit şi nu aveţi nici un chef să vă întâlniţi cu prietenii.
VĂRSĂTOR - O zi deosebit de favorabilă proiectelor dumneavoastră. Puteţi aborda cu încredere orice domeniu, pentru că norocul vă este mai aproape ca oricând. Vă aşteapta o promovare sau cel puţin, aflaţi vestea unei schimbări care va aduce avantaje financiare importante. Faceţi călătorii sau vizite.
PEŞTI - Astăzi dispuneţi de o deosebită capacitate de comunicare, ceea ce vă ajută să legaţi o nouă prietenie, cu o persoană sensibilă. Fiţi mai precauţi în a vă impune opiniile, pentru că nu întotdeauna aveţi dreptate. Nu vă eschivaţi de la treburile gospodăreşti, mai ales că se mizează foarte mult pe ajutorul dumneavoastră.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , martie 2018