Horoscopul zilei de luni, 5 martie: Taurii vor fi dezamăgiţi de o persoană apropiată, Săgetătorii sunt puşi pe fapte mari

  • 488 afişări
Horoscopul zilei de luni, 5 martie: Taurii vor fi dezamăgiţi de o persoană apropiată, Săgetătorii sunt puşi pe fapte mari

05 martie 2018
Află ce prezic astrele luni, 5 martie.
BERBEC - Astrele sunt de partea dumneavoastră în toate acţiunile pe care le întreprindeţi astăzi şi veţi trece cu bine peste orice dificultate. Anumite acţiuni pe care nu aţi reuşit să le duceţi la bun sfârşit până acum vor da, în sfârşit, roade. S-ar putea să fie vorba chiar de unele avantaje materiale. Dacă nu vi se oferă, pretindeţi-le! 
TAUR - Astăzi vor avea loc anumite evenimente care vor influenţa, probabil pozitiv, situaţia dumneavoastră financiară. O persoană apropiată ar putea să vă dezamagească, întrucât nu îşi respectă promisiunea în privinţa unui împrumut financiar. Încercaţi să înţelegeţi situaţia şi să nu vă enervaţi inutil. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, seara veţi petrece momente romantice de neuitat în compania persoanei iubite.
GEMENI - Comportamentul dumneavoastră de azi va avea darul de a-i atrage pe cei din jur ca un magnet. Puteţi stârni curente de opinie, care vor avea succes mai ales în cadrul anturajului şi, dacă este cazul, al partenerilor de afaceri. Şi în familie sunt posibile evenimente care vor aduce schimbări pozitive.
RAC - Sunteţi uşor impresionabili şi deosebit de iritabili astăzi, aşa că este posibil să iasă scântei din majoritatea contactelor dumneavoastră sociale. Cei ce vă cunosc destul de bine vă vor tolera comportamentul infantil, ceilalţi însă ar putea să-şi creeze o părere destul de puţin măgulitoare la adresa dumneavoastră. Aşadar, liniştiţi-vă şi luaţi totul cu calm, căci nimic în afară de influenţa astrală mai puţin fastă nu vă pune astăzi beţe în roate!
LEU - Activităţile pe care le începeţi astăzi au şanse mari de reuşită. Sunt favorizate colaborările. Veţi da dovadă de intuiţie şi veţi întrezări noi orizonturi, noi perspective legate de planul strict profesional. Comunicaţi cu mare uşurinţă cu ceilalţi şi veţi reuşi astfel să vă faceţi înţeles. Găsiţi sprijinul necesar pentru a pune în practică gândurile dumneavoastră constructive.  
FECIOARA - Veti dori sa va revizuiti planurile si ceea ce astazi pare o pierdere de vreme se va dovedi beneficiu pe viitor. Este posibil sa rezolvati o seama de probleme care va preocupa de multa vreme, mai ales daca este vorba de chestiuni care privesc locuinta sau un proiect scris. 
BALANTA - Pentru dumneavoastra, ziua aceasta se afla sub semnul neprevazutului, deci ar fi bine sa nu va faceti planuri importante. Veti primi vesti imbucuratoare in legatura cu o calatorie. Dupa-amiaza se anunta bogata in evenimente sociale. Veti fi asaltat de amici si noi cunostinte, dar este preferabil sa adoptati o atitudine preventiva, caci influenta lor nu pare prea promitatoare.
SCORPION - Astazi ar fi bine sa va ocupati de probleme care necesita concentrare si multa rabdare. Se pare ca  sunteti in cea mai buna forma. Puteti profita de aceasta zi mai ales pentru a consolida relatia cu unii colaboratori si pentru a face imbunatatiri in privinta muncii de zi cu zi. S-ar putea sa primiti o veste din strainatate sau chiar o propunere de calatorie.
SAGETATOR - Sunteti pus pe fapte mari. Dati nastere unor idei marete, unor planuri deosebite in care ii veti implica pe toti cei din jurul dumneavoastra. Sunteti in fata unui nou inceput si adeseori pe umerii dumneavoastra vor cadea cele mai dificile decizii. Starea materiala este satisfacatoare. Nu va faceti prea mari probleme cu privire la resursele dumneavoastra.
CAPRICORN - Simtiti o revigorare serioasa a planului financiar. Resursele terminate nu demult incep sa prinda cheag, deci va simtiti din nou pe teren sigur. E posibil chiar un mare succes financiar care sa va propulseze pe o panta ascendenta. Afacerile incep sa va mearga din ce in ce mai bine, aratand ca ati stiut sa va administrati cu pricepere fondurile.
VARSATOR - Energia de care dati dovada va va ajuta sa aveti o revenire spectaculoasa in urma neplacerilor pe care le-ati avut de curand. Gandul va este la distractie sau la sport. Incercati sa va faceti timp, chiar daca problemele de la serviciu va preseaza. Se prevede o intalnire cu o persoana placuta.
PESTI - Astazi aveti o buna ocazie sa faceti ordine in viata dumneavoastra, sa terminati activitatile incepute mai demult si chiar sa faceti bilantul ultimei perioade. Spre seara, s-ar putea sa fiti coplesit de amintiri sau de resentimente. Acestea ar putea sa va tulbure din rutina dumneavoastra zilnica. Situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati printr-un ajutor nesperat din partea unui prieten. Evitati totusi cheltuielile care nu sunt absolut necesare.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , martie 2018