Horoscopul zilei de marţi, 13 martie: Racii se îndrăgostesc, Berbecii primesc bani

  • 453 afişări
13 martie 2018


Horoscopul zilei de marţi, 13 martie: Racii se îndrăgostesc, Berbecii primesc bani


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 13 martie.
BERBEC - Descoperiţi noi modalităţi de afirmare şi de posibilităţi de a câştiga bani mai mulţi. Este de preferat să lucraţi în echipă ca şi până acum, dar să îi şi excludetţi pe nou veniţi.
                                                                    
TAUR - Activităţile de rutină vă vor solicita o bună parte a zilei. Ar fi bine dacă aţi încerca ceva începând prin a privi lucrurile din alt unghi. Vă avantajează deplasările şi schimburile de idei cu ceilalţi.
                                                                    
GEMENI - Este posibil să aflaţi un secret de care vă puteţi folosi. Spre seară veţi primi vizita unui prieten care vă poate ajuta în unele privinţe. Atmosfera în familie este plăcută şi datorită acestui lucru vă puteţi pune la punct unele proiecte.                                                                    
RAC - Traversaţi o perioadă frumoasă în plan afectiv. Vă puteţi îndrăgosti sau, cel mai probabil, vă veţi îmbunătăţi relaţia sentimentală pe care o aveţi. Nu uitaţi însă că numai cel ce dă primeşte.    
                                                                
LEU - Este posibil să împrumutaţi nişte bani unei rude care are probleme financiare. Dorinţa dumneavoastră de a va oferi ajutorul este binevenită astăzi, mai ales că anumite persoane vor aprecia gestul dumneavoastră.                                                                     
FECIOARA - Legat de planul afectiv, pentru unii nativi poate fi o perioadă în care partenerul este departe şi îi duceţi dorul. Alţii vă puteţi afla în plină separare de persoana iubită, cu slabe speranţe de a repara relaţia deja distrusă. Dar la fel de probabilă e perspectiva unei separări în cazul celor care au o relaţie deja şubrezită.               

                                                     
BALANTA - Aveţi parte de o zi cu totul deosebită în care, orice v-ar putea reuşi dacă daţi dovadă de suficientă diplomaţie. Prietenii adevăraţi vă susţin şi aveţi toate şansele să vă încheiaţi mai bine dispuşi şi cu mai multe realizări decât v-aţi aşteptat dumneavoastră.      

                                                             
SCORPION - Sunteţi supraîncărcat de energie şi doriţi să "revoluţionaţi" toate aspectele vieţii cotidiene, inclusiv cele de natură sentimentală. Intuiţia dumneavoastră vă este de mare ajutor! Cu prilejul unei călatorii în interes personal, veţi întâlni o persoană importantă, care vă va oferi ajutorul şi sfaturile necesare pentru demararea unei afaceri.                                                                     
SAGETATOR - Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în cămin, benefice pentru viaţa sentimentală. După-amiază, starea dumneavoastra de spirit va fi bună şi aveţi toate şansele să petreceţi clipe romantice alături de persoana iubită.                                                                    
CAPRICORN - Este o zi a împăcării şi a legării de noi relaţii, de prietenie şi chiar sentimentale. În partea lor negativă, astrele pot aduce unele dificultăţi în cuplu datorită orgoliului unuia dintre parteneri, dar care vor fi însă finalizate repede, lăsând locul încrederii şi sincerităţii.                          

                                           
VARSATOR - Curba financiară este acum foarte sprinţarăa. Ea are doua maxime de toată frumuseţea, semn care demonstrează că puteţi face investiţii dintre cele mai exotice.

                                                                    
PESTI - Acordaţi mare atenţie menţinerii sănătăţii. Este posibil ca astăzi să vă faceţi mai multe programări la doctor, chiar dacă nu suferiţi de nimic. Aveţi grijă să nu cădeţi în ipohondrie.                                       

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 13 martie