Horoscopul zilei de marţi, 17 aprilie. Un nativ va avea o perioadă agitată în plan sentimental

  • 233 afişări
17 aprilie 2018
Horoscopul zilei de marţi, 17 aprilie. Un nativ va avea o perioadă agitată în plan sentimental

Află ce prezic astrele marţi, 17 aprilie.

BERBEC - Sunteţi preocupat de problemele financiare. Puteţi să câştigaţi foarte bine, mai ales dacă vă ajută şi partenerul de afaceri. Vă sfătuim să fiţi prudent, ca să nu aveţi necazuri cu autorităţile. Ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă!

TAUR - Sunteţi plin de entuziasm şi este momentul să vă faceţi planuri pentru activităţi noi. Puteţi să faceţi investiţii, să demaraţi o afacere sau să plecaţi la drum. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură, pentru că puteţi avea succes în orice domeniu. Evitaţi speculaţiile!

GEMENI - Pe acasă lucrurile ar sta bine dacă dumneavoastră nu aţi fi chiar atât de agitat încât să faceţi din orice nimic o problemă de amploare. Sunt de aşteptat veşti neplăcute de la rude îndepărtate sau poate chiar conflicte de interese având ca mobil banii.

RAC - Partea a doua a zilei este favorabilă planurilor de viitor şi armoniei familiale. Perioada vă asigură un climat excelent în relaţia cu fiinţa iubită. Sunteţi chiar mai simpatic, mai seducător. Celibatarii s-ar putea să se îndrăgostească de o persoană întâlnită astăzi.

LEU - Lucraţi cu pasiune şi depuneţi suflet în tot ce faceţi. Când lucraţi cu plăcere, rezultatele sunt promiţătoare şi ajungeţi uşor la ţelurile propuse. Aţi putea finaliza o lucrare de mai mare anvergură, ceea ce va face să vă crească popularitatea în rândul şefilor. Colegii sunt cam nemulţumiţi şi nu trebuie să apelaţi prea mult la ajutorul acestora. Cu siguranţă, vă veţi descurca şi singuri.

FECIOARĂ - Profesional, sunteţi cam nemulţumit şi asta ar putea genera neînţelegeri cu colegii. Situaţia se va îmbunătăţi spre sfârşitul intervalului, când veţi semna actele pentru o colaborare sau veţi avea succes într-o activitate intelectuală. Pentru a finaliza o lucrare veţi beneficia de sprijinul unei persoane cu o anumită funcţie.

BALANŢĂ - În afacerile proprii, ar fi indicat să nu vă lăsaţi indus în eroare de cineva care vrea să obţină o favoare de la dumneavoastră. Pierderile vor fi foarte mari. Pentru a evita asemenea probleme, vă puteţi baza pe intuiţie.
 
SCORPION - Energia dumneavoastră fizică este la limita superioară dar, nu exageraţi cu munca. Inima este mai sensibilă în această perioadă şi aţi putea avea neplăceri. Vă sfătuim să vă menajaţi forţele şi să vă limitaţi la activităţile care nu necesită efort.

SĂGETĂTOR - Ideile dumneavoastră din această zi s-ar putea să nu fie acceptate de anturaj. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru a evita discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi cu o persoană mai în vârstă din familie.

CAPRICORN - Relaţiile sentimentale ar putea să aibă astăzi de suferit din cauza amânării unei călătorii planificate cu mai mult timp în urmă. Această amânare ar putea să aibă drept cauză graba dumneavoastră de a finaliza o lucrare de la serviciu.

VĂRSĂTOR - Astăzi veţi avea foarte mult de lucru, dar nu veţi avea nicio şansă să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Este posibil chiar să rămâneţi peste program. Şefii vă vor aprecia eforturile, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit.

PEŞTI - Traversaţi o perioadă agitată în plan sentimental. Impulsivitatea vă poate determina să faceţi sau să spuneţi lucruri ce vă vor costa mult în viitorul apropiat. Evitaţi, pe cât posibil, manifestările de gelozie.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , aprilie 2018