Horoscopul zilei de marţi, 6 februarie: "Fecioarele încep noi colaborări, Săgetătorii vor lua o decizie importantă"

  • 469 afişări
06 februarie 2018
Horoscopul zilei de marţi, 6 februarie: "Fecioarele încep noi colaborări, Săgetătorii vor lua o decizie importantă"

Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 6 februarie.

BERBEC - Sunteţi plini de ambiţie şi astăzi vă veţi da seama că reuşita este mai aproape ca niciodată. Daţi dovadă de răbdare şi tact şi n-ar fi exclus să stârniţi şi interesul altora în ceea ce priveşte ideile pe care le aveţi. Orice problemă aţi avea, aceasta s-ar rezolva mai uşor dacă aţi şti cui trebuie să daţi un telefon sau unde anume să vă duceţi să cereţi ajutor.

TAUR - Şarmul irezistibil pe care-l aveţi astăzi vă va aduce o mulţime de avantaje atât în plan profesional, cât şi personal. Intuiţia dumneavoastră funcţionează deosebit de eficient. Ideile de care daţi dovadă în această zi v-ar putea permite să obţineţi o aprobare pe care o asteptaţi de mai mult timp.

GEMENI - Grijile financiare vor fi eclipsate de energia deosebită pe care o aveţi. Ar fi bine, însă, să fiţi ponderat în tot ceea ce faceţi. În anturajul dumneavoastră, vor exista unele neînţelegeri şi nu este cazul să încercaţi a le media. Cele mai multe nu vă vor implica în mod direct, dar, oricum, situatia vă va deranja.

RAC - Este însă o zi bună pentru pus la punct acte sau statistici, iar conştiinciozitatea dumneavoastră va reuşi să facă impresie bună celor care v-au luat la ochi. Apucaţi–vă de acele activităţi care să vă stimuleze mental şi fizic. Plictiseala este inamicul dumneavoastră.

LEU - Astăzi aveţi o zi încărcată, cu foarte multe probleme de rezolvat. Puteţi fi optimist: sunteţi o fire practică şi în această zi aveţi un randament bun. Perioada predispune la reacţii bruşte, neaşteptate, dar şi la schimbări radicale. Doriţi parcă o şi mai mare independenţă, suportaţi cu greu constrângerile, ceea ce vă poate aduce în conflict cu cei din jur.

FECIOARĂ - Astăzi, probabil că un prieten vă va face un cadou, dar nu este exclus şi să puneţi bazele unei viitoare colaborări. Evenimentele de azi vă mai rezervă şi o surpriză. Este posibil să aflaţi că vi s-a aprobat o cerere sau că veţi primi o invitaţie de la cineva din străinătate.

BALANŢĂ- Astăzi ar fi bine să vă concentraţi asupra problemelor casnice, chiar dacă sunteţi preocupat în mare masură de chestiuni profesionale. La locul de muncă, este posibil să vi se recunoască niste drepturi sau, pur şi simplu, cineva să recunoască în mod public că, într-o anumită chestiune, punctul dumneavoastră de vedere a fost corect.

SCORPION - Ziua ar putea aduce anumite surprize neplăcute în plan afectiv. Aspectele planetare vor împiedica exprimarea clară a emoţiilor. Dacă zilele trecute relaţia cu prietenii a fost armonioasă, nu acelaşi lucru se va întâmpla şi pe parcursul celei de azi. Sunt posibile conflicte mai ales în timpul dimineţii.

SĂGETĂTOR - Astăzi sunteţi visător şi trataţi cu prea mare uşurinţă problemele de la locul de muncă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, pentru că nu aveţi nici o şansă să-i convingeţi pe cei din jur că aveţi dreptate! În prima parte a zilei, luaţi o decizie importantă privind plecarea într-o călătorie în interes personal şi aveţi succes la negocieri şi în domeniul investiţiilor.

CAPRICORN - Astăzi s-ar putea să fiţi prea idealist şi să credeţi că puteţi rezolva uşor orice problemă de afaceri. Încercaţi să fiţi mai realist şi nu vă aventuraţi să faceţi tranzacţii riscante, chiar dacă partenerii de afaceri sunt persoane cunoscute!

VĂRSĂTOR - Astăzi este o zi bună pentru a lăsa deoparte câteva dintre grijile şi preocupările care v-au ţinut ocupat în ultima perioadă. Vă veţi putea dedica planului afectiv şi veţi avea parte de momente plăcute. Astăzi aveţi senzaţia că nimic nu poate distruge starea de siguranţă care vă înconjoară.

PEŞTI - Acţiunile pe care le întreprindeţi astăzi vă vor aduce beneficii pe plan financiar, însă cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Maturitatea de care daţi dovadă în rezolvarea problemelor nu vă caracterizează, cu toate că dumneavoastră vreţi să pară că sunteţi altfel, dar, cel puţin, vă poate aduce unele beneficii. O persoană binevoitoare vă va furniza idei avantajoase pentru o afacere.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , februarie 2018