Horoscopul zilei de miercuri, 7 februarie: Vărsătorii încep proiecte ambiţioase, Racii fac investiţii

  • 511 afişări
07 februarie 2018

Horoscopul zilei de miercuri, 7 februarie: Vărsătorii încep proiecte ambiţioase, Racii fac investiţii


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 7 februarie.BERBEC
După-amiază veţi primi invitaţie surpriză, care vă va încânta peste măsura, chiar daca vă trebui să cheltuiţi şi ceva bani. Aţi putea avea o companie foarte plăcută dacă v-aţi hotărî să daţi curs invitaţiei.

TAUR
În dragoste este bine să vă menţineţi cumpătul, chiar dacă partenerul de viaţă va reproşează atitudinea rece. S-ar putea să faceţi un drum scurt sau să vă ocupaţi de rezolvarea unor hârtii importante. O veste pe care o primiţi către seară vă cam dă motive de îngrijorare.

GEMENI
Astăzi sunt favorizate încheierea de contracte şi semnarea unor documente oficiale, având în vedere că relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim, însă, să nu încercaţi să obţineţi rezultate imediate, pentru a evita surprizele neplăcute.

RAC
Hotărârea şi energia care vă caracterizează în această perioadă vă sunt de folos în realizarea ţelurilor dumneavoastră de viitor. E cazul să vă faceţi planuri pe termen lung, mai cu seamă în ceea ce priveşte viitorul profesional şi posibilitatea de a vă consolida poziţia financiară. Cultivaţi-vă relaţiile cu persoanele care vă pot ajuta să faceţi investiţii sau plasamente bune.

LEU
Partenerul de viaţă nu este de acord cu dorinţa dumneavoastră de a pleca într-o călătorie de afaceri. Atmosfera din cămin este tensionată. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu o rudă mai în vârstă. Pentru a evita un conflict, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături.

FECIOARĂ
Ziua aceasta vă poarta noroc şi, dacă ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, veţi obţine satisfacţii importante. Veţi reuşi dacă ştiţi cui să vă adresaţi şi să cereţi ajutorul. Vă gândiţi de multă vreme să faceţi unele schimbari şi acum este momentul să le începeţi dar cu prudenţă.

BALANTA
Amânarea unei călătorii planificate cu mai mult timp în urma ar putea să vă afecteze relaţiile sentimentale. Se pare că această amânare se datorează dorinţei dumneavoastră de a finaliza o lucrare la locul de muncă.

SCORPION
Astrele vă înzestrează cu magnetism şi uşurinţă de comunicare a ideilor ceea ce face ca reuşita să fie mai uşoară. Adversarii vor încerca să contracareze demersurile dumneavoastră, dar dacă planurile sunt derulate în taină, reuşita vă aparţine. Bazaţi-vă mai mult pe bărbaţi.

SĂGETĂTOR
Aveţi impresia că meritele profesionale sunt acordate preferenţial sau că cineva vă sabotează munca. Chiar dacă lucrurile stau astfel şi aveti dreptate, nu puteţi încă să luaţi nicio măsura. Un prieten de încredere vă va face unele dezvăluiri de care vă temeaţi să credeţi că sunt adevărate. Aţi putea determina pe cineva să vă facă o promisiune, însă concretizarea acesteia cere timp.

CAPRICORN
În această dimineaţă aveti o stare de spirit foarte bună, ceea ce face ca relaţiile dumneavoastră cu anturajul sa decurgă făra probleme. Succesul va fi astăzi garantat în toate activităţile legate de cămin şi în societate, cu toate că situaţia financiară nu vă satisface în totalitate.

VĂRSĂTOR
 Entuziasmul pe care îl aveţi în cursul dimineţii îl transmiteţi şi partenerului de viaţă, care vi se alătură pentru a vă susţine în acţiuni. Aceasta zi este favorabila planurilor de viitor şi planificarii unui proiect ambiţios pe termen lung.

PESTI
Ziua de astăzi nu este favorabilă începerii unor noi activităţi, pentru că este posibil să întâmpinaţi o serie de obstacole. S-ar putea să aveţi de facut multe drumuri scurte, care să vă dea planurile peste cap.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 7 februarie