Horoscopul zilei de miercuri, 7 martie: Peştii pot încheia afaceri bănoase, Racii au sentimente înflăcărate

  • 311 afişări
07 martie 2018

Horoscopul zilei de miercuri, 7 martie: Peştii pot încheia afaceri bănoase, Racii au sentimente înflăcărate


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 7 martie.


BERBEC - Treceţi prin momente financiare dificile, dar dacă nu vă daţi bătuţi, mai mult ca sigur că veţi găsi  rezolvare. Fiţi fermi şi nu-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în numele dumneavoastră, numai astfel veţi reuşi. Piedicile nu sunt uşor de trecut, mai ales că până şi dumneavoastră aveţi unele datorii şi adversarii vor încerca să vă găsească punctul slab.                                                                            
TAUR - Astăzi sunteţi dispus să ascultaţi problemele cu care se confruntă cei din jur şi să le oferiţi sfaturi utile. Vă recomandăm, însă, să nu faceţi promisiuni pe care ulterior să nu le puteţi respecta.                                                                                             
GEMENI - Ziua aceasta favorizează câştigurile, astfel, dacă sunteţi o persoană activă în afaceri, aveţi posibilitatea de a vă savura victorioşi reuşita. Totuşi capriciile zilei v-ar putea rezerva unele surprize neaşteptate cum ar fi: aflarea unor bârfe care v-ar putea afecta relaţiile cu cei de acasă.                                                                                            
RAC - Trăiţi sentimente înflăcărate, dar destul de confuze. Ar fi bine să evitaţi să luaţi decizii importante în această perioada. Intervenţia unei rude apropiate va crea animozităţi în relaţia cu partenerul de suflet, dar totul este trecător.                                                                                            
LEU - Intuiţia de care daţi dovadă v-ar putea ajuta să ieşiţi fără probleme din situaţiile complicate care ar putea apărea la serviciu. Nu va grăbiţi totuşi să luaţi decizii.                                                                                    
FECIOARA - În prima parte a zilei, sunteţi hotărât să faceţi unele schimbări în cămin. S-ar putea să aveţi un sentiment de îndoială pentru că partenerul de viaţă nu este de acord cu ideile dumneavoastră.                                                                                            
BALANTA - Şansa dumneavoastră la locul de muncă se va manifesta în prima jumătate a zilei. Vă veţi face noi prieteni printre colegii de serviciu. Dacă aveţi de semnat nişte acte sau doriţi să obţineţi o aprobare, prima jumătate a zilei vă este, de asemenea, favorabilă.                                                                                            
SCORPION - Acasă poate apărea o oarecare stare de tensiune cu părintele de sex opus, dar veţi gasi o cale de a vă ţine departe de astfel de probleme. Sunteţi preocupaţi mai mult de munca dumneavoastră. Este posibil să vă simţiţi mai energici ca oricând, aşa că nu ezitaţi să vă folosiţi de această pasă bună.                                                                                            
SAGETATOR - Dorinţa dumneavoastră de schimbare şi reînnoire va fi apreciată de colegii de serviciu şi de partenerul de viaţă. Vă recomandăm să profitaţi din plin de această zi, întrucât veţi avea un succes deosebit, precum şi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce aţi început.                                                                                            
CAPRICORN - Trebuie să participaţi la o întâlnire importantă, poate să semnaţi un contract care v-ar putea aduce beneficii extraordinare. Aveţi şi posibilitatea de a iniţia o schimbare de serviciu cu avantaje financiare consistente.                                                                                             
VARSATOR - În plan sentimental, lucrurile merg excelent. Nemulţumirile de până acum s-au rezolvat, ca şi cum nici nu ar fi existat vreodată. Sentimentele dumneavoastră sunt deosebit de intense şi se bucură de reciprocitate.                                                                                            
PESTI - După-amiază, este posibil să vi se ofere ocazia unei colaborari în cadrul unei afaceri prospere. Vă recomandăm să nu va grăbiţi să refuzaţi propunerea, deoarece acceptarea ei ar putea să reprezinte începutul unui reviriment al situaţiei financiare a familiei dumneavoastră.                                                                          

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 7 martie