Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 martie: Vărsătorii sunt apreciaţi, Gemenii - cuceriţi de o persoană de sex opus

  • 348 afişări
16 martie 2018


Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 martie: Vărsătorii sunt apreciaţi, Gemenii - cuceriţi de o persoană de sex opus


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 17 martie.


BERBEC - Sunteţi dornic de dragoste şi capabil să vă angajaţi total, oferind din plin, fără a aştepta ceva în schimb. Depuneţi multă energie pentru a-l face pe partener să se simtă bine şi iubiţi cu mult entuziasm. În ceea ce priveşte sănătatea nu uitaţi să consumaţi cât mai multe lichide.                  

                                                                 
TAUR - Demaraţi o activitate care vă va aduce în scurt timp beneficii materiale şi satisfacţii pe plan profesional. Şefii vă apreciază ideile ingenioase, dar trebuie să suportaţi invidia colegilor de serviciu. Problemele pe care le aveţi cu casă, se vor rezolva. Veţi primi nişte bani de la cineva din familie.      

                                                                             
GEMENI - Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus este în creştere, aşa că puteţi spera la o îmbunătăţire a relaţiei cu persoana iubită. În cazul în care sunteţi singur, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va cuceri prin farmecul ei.                                     

                                               
RAC - Situaţia dumneavoastră financiară nu este una dintre cele mai fericite, dar nu trebuie să intraţi în panică pentru că lucrurile se vor îndrepta până la urmă. Încercaţi totuşi să fiţi prudent în luarea deciziilor în domeniul financiar, întrucât nu este un moment favorabil investiţiilor mari.      

                                                                             
LEU - Dacă aţi făcut o greşeală este bine să o îndreptaţi în cel mai scurt timp posibil, mai ales că unele persoane sunt cu ochii pe dumneavoastră. Ar fi bine să analizaţi cu mai multă responsabilitate acţiunile pe care intenţionaţi să le întreprindeţi şi să vă stabiliţi clar priorităţile.           

                                                                         
FECIOARA - O zi de succes în plan familial şi sentimental. În familie, au loc schimbări pozitive, atmosfera se ameliorează simţitor şi legătura dintre cei ai casei se strânge mai bine în jurul figurii feminine centrale: mama, soţia. Diplomaţia este cuvântul cheie al acestei zile


BALANTA - Ziua aceasta vă avantajează mai ales pe planul profesional şi nu trebuie să pierdeţi nicio ocazie apărută. Aţi putea să vă puneţi la punct lucruri la care nici nu vă aşteptaţi. Veţi dori să vă revizuiţi planurile şi ceea ce astăzi pare o pierdere de vreme se va dovedi beneficiu pe viitor.    

                                                                                
SCORPION - Treceţi printr-o perioadă dificilă, închistată, când nu veţi reuşi deloc să vă faceţi cunoscute sentimentele. Ceva vă face să vă purtaţi reţinut în relaţie cu partenerul, ca şi cum aţi avea ceva pe suflet sau v-ar fi teamă să spuneţi anumite aspecte, adevărate în fond, dar pe care încă le ţineţi secrete. Preferaţi să trăiţi totul în interior decât să faceţi cunoscut şi celuilalt


SAGETATOR - În plan profesional aveţi tendinţa de a vă lăsa furat de iluzii şi planuri deşarte, pierzând contactul cu realitatea. S-ar putea să scăpaţi din vedere anumite aspecte necesare, deci trebuie să deschideţi bine ochii pentru că pe ici, pe colo, s-ar putea ascunde un mic aspect care să nu fie chiar atât de uşor de tolerat.        

                                                                            
CAPRICORN - Astăzi s-ar putea să aveţi o deziluzie în colaborarea cu un coleg de serviciu, ceea ce ar putea să vă creeze o stare de iritare. Este recomandabil să treceţi cu uşurinţă peste această situaţie şi să vă îndreptaţi atenţia asupra altor probleme, mai importante, pe care trebuie să le rezolvaţi în această zi.  

                                                                                   
VARSATOR - Este un moment de progres în tot ceea ce întreprindeţi. Totul pare să evolueze în directia sperată şi simţiţi că toate merg strună, fără piedici. Ba chiar sunteţi lăudat şi apreciat pentru munca dumneavoastră, puteţi fi dat chiar şi de exemplu într-un colectiv iar în cazul unor confruntări, sigur vă veţi face remarcat cu uşurinţă.                                                                                    
PESTI -  Comunicarea cu partenerul de suflet evoluează excelent. Nemulţumirile existente pot fi depăşite, fără a face un efort deosebit. Cei căsătoriţi nu au o perioadă prea bunaă, căci ar putea avea neînţelegeri pe teme financiare cu partenerul de viaţă.          

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 17 martie