Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie: Fecioarele primesc veşti bune, Capricornii au noroc în dragoste

  • 400 afişări
09 martie 2018

Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie: Fecioarele primesc veşti bune, Capricornii au noroc în dragoste


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de vineri, 9 februarie.
 

BERBEC - În sfârşit, lucrurile par să se mişte şi pentru dumneavoastră, este adevărat, cam greu, dar se vor mişca. Spre amiază se poate să primiţi o veste bună, nesperată, legată de o asociere la care visaţi de mai mult timp. Trebuie doar să vă pregătiţi planul de bătaie.      

                                                                                                     
TAUR - Ziua aceasta vă avantajează pe toate planurile şi veştile pe care le veţi primi vor fi dintre cele mai bune. Cineva v-ar putea pune la treabă, dar pe bani, astfel că nu trebuie să pierdeţti nici o ocazie apărută. Configuraţia astrală vă favorizează în investiţii financiare, demararea unei afaceri, precum şi în călătoriile în interes personal.                                                                                                             
GEMENI - Problemele domestice nu vă permit să vă petreceţi tot timpul cu persoana iubită. Aveţi de dezbătut unele probleme de familie ce nu suportă amânare. Încercaţi să vă daţi seama de sentimentele pe care le aveţi şi exprimaţi-vă dorinţele. Altfel exista pericolul ca partenerul să nu vă înţeleagă.          

                                                                                                   
RAC - Sunteţi ambiţios, nerăbdător şi orgolios în ceea ce priveşte statutul dumneavoastră profesional şi imaginea publică. Efortul pe care îl depuneţi astăzi şi îndemanarea de care dispuneţi vă conduc spre progrese neaşteptate în plan profesional. Vă implicaţi afectiv şi vă lăsaţi convins cu uşurinţă


LEU - În prima parte a zilei, s-ar părea că vă irosiţi energia fără folos, ceea ce vă va crea o stare de nervozitate şi de confuzie. Nu este însă cazul să vă faceţi griji, întrucât veţi găsi înţelegere din partea prietenilor şi a membrilor de familie, care încearcă să vă ajute.     

                                                                                                       
FECIOARA - Primiţi o veste care are darul să vă înveselească, mai ales că se referă la finanţele care v-au dat multă bătaie de cap în trecut. Relaţia dumneavoastră sentimentală capată în această perioadă o puternică tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubiţi mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un mare avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că puteţi păstra contactul cu realitatea şi puteţi gândi la rece.                                                                                                             
BALANTA - Astăzi aveţi atât de mult de lucru şi atât de multe de recuperat, încât este necesar să respectaţi un program riguros la serviciu şi să faceţi o planificare foarte strictă a timpului de care dispuneţi. Veţi gasi soluţiile la o problema care ţine de o investiţie. Sunteţi cam descurajaţi din cauza unui eşec pe care l-aţi suferit în trecut dar, dacă nu vă înarmaţi cu curaj, aţi putea pierde o ocazie de excepţie.         

                                                                                                   
SCORPION - Cu toate că sentimentele faţă de partenerul de cuplu sunt puternice şi stabile, simţiţi că acesta are un comportament imprevizibil şi este destul de detaşat emoţional. Configuraţia astrală aduce fie o iubire neîmpărtăşită, fie o gelozie pe care nu puteţi să o manifestaţi, fie ambele.  

                                                                                                         
SAGETATOR - Aveţi posibiliatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor, însă veţi hotărî amânarea unei călătorii lungi în interesul familiei, din cauza unor dificultăţi financiare. Nu vă lăsaţi angrenat în controverse, pentru că nu aveţi şanse de a câştiga.     

                                                                                                       
CAPRICORN - Nu puteţi să vă odihniţi decât muncind! Acest paradox apare din cauza energiei imense de care dispuneţi toată ziua.  O mică pauză ar fi totuşi necesară pentru dumneavoastră. În dragoste astrele vă protejează norocul, aşa că vă este permis aproape orice.   

                                                                                                         
VARSATOR - Este o zi în care amintirile sau efectele trecutului revin în actualitate mai puternice ca oricând. Amintirile care revin în memorie pot fi âplacute, cât şi neplăcute, deci inima vă va bate mai tare ca oricând la cel mai mic detaliu care va duce cu gândul la o perioadă demult trecută a iubirii dumneavoastră.                                                                                                         
PESTI - Astăzi nu se recomandă încheierea unor afaceri sau semnarea documentelor oficiale. În schimb, este posibil să luaţi o decizie în privinţa unei călătorii, care ar putea să vă aducă beneficii pentru cămin.       

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 9 martie