Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie. "Nativii Peşti lansează iniţiative, Săgetătorii sunt foarte hotărâţi"

  • 309 afişări
09 februarie 2018
Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie. "Nativii Peşti lansează iniţiative, Săgetătorii sunt foarte hotărâţi"

Află ce prezic astrele azi, 9 februarie.

BERBEC - Este posibil să aveţi o zi agitată din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Încercaţi să vă stăpâniţi starea de nelinişte pe care o aveţi din cauză că nu găsiţi soluţile cele mai bune pentru rezolvarea problemelor financiare.

TAUR - Amanărea unei călătorii planificate cu mai mult timp în urmă ar putea să vă afecteze relaţiile sentimentale. Se pare că această amânare se datorează dorinţei dumneavoastră de a finaliza o lucrare la locul de muncă.

GEMENI - În prima parte a zilei, este posibil să fiţi încordat din cauza problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu vă susţineţi prea insistent punctul de vedere.

RAC - În prima parte a zilei, s-ar putea ca şeful să vă reproşeze că nu aţi finalizat o lucrare la termen. Chiar dacă nu dumneavoastră sunteţi vinovat de întârziere, ci deficientele de comunicare cu colegii, vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

LEU - În plan sentimental este un moment în care amintirile sau efectele trecutului revin în actualitate mai puternice ca oricând. Treceţi printr-o perioadă de intense emoţii la revederea unei vechi iubiri sau trăiţi, alături de partener, un eveniment care vă este deja cunoscut, nefiind prima oară când îl trăiţi la intensitate maximă, şi pe care nu-l veţi uita niciodată. Cu siguranţă este o zi a iubirii şi a romantismului, şi asta vă încarcă sufletul de fericire.

FECIOARĂ - Programul dumneavoastră din această zi va suferi schimbări neaşteptate. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte în interesul serviciului, ceea ce ar putea să vă nemulţumească. De asemenea, partenerul de viaţă vă va reproşa că nu participaţi la activităţile din cămin. De aceea, este recomandabil să nu vă faceţi niciun plan strict pentru această zi. Apelând la calm şi înţelegere, veţi evita un conflict în familie.

BALANŢĂ - Aveţi posibilitatea să vă manifestaţi capacitatea de adaptare şi înţelegere şi să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. De asemenea, aveţi ocazia să străluciţi în societate şi în familie şi să vă exprimaţi în domeniul intelectual şi artistic.

SCORPION - Pentru a doua jumătate a zilei, aveţi stabilită o întâlnire cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi nerăbdarea vă ţine în tensiune. Se poate ca această întâlnire să aibă un impact de proporţii asupra planurilor dumneavoastră de viitor. Veţi afla lucruri noi, printre care unele de importanţă majoră.

SĂGETĂTOR - Sunteţi hotărât să finalizaţi o activitate în timp record astfel încât să demonstraţi şefului de ce sunteţi în stare. Relaţiile cu colegii evoluează bine.

CAPRICORN - Iniţiativele şi proiectele dumneavoastră se vor bucura de aprecierea şefilor şi de sprijinul colegilor. Sunt posibile schimbări majore la nivelul conducerii instituţiei unde lucraţi, care însă nu vă vor afecta într-o prea mare măsură.

VĂRSĂTOR - Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită. Dorinţa, dar şi capacitatea de comunicare vor fi mai mari şi veţi exercita o influenţă deosebită asupra persoanelor de sex opus din anturajul dumneavoastră.

PEŞTI - Este o zi în care trebuie să puneţi la punct detalii, să daţi curs unor întâlniri sau pur şi simplu să lansaţi iniţiative. Ziua este favorabilă relaţiilor, atât sentimentale cât şi profesionale şi aduce reuşita ca urmare a muncii în echipă. Acum este momentul să vă recâştigaţi încrederea în ceilalţi şi să le acordaţi încrederea pe care o merită.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , februarie 2018