Topul celor mai antipatice femei din zodiac

  • 880 afişări
13 martie 2018
Topul celor mai antipatice femei din zodiac

Află care sunt zodiile ale căror native sunt considerate cele mai antipatice dintre femei. 
 
Femeia Varsator este de departe cea mai antipatică din întreg zodiacul. Încearcă mereu să fie în centrul atenţiei şi recurge la cele mai enervante metode. Vorbeşte tare, ţipă, se ridică în picioare pentru a fi remarcată, intră în discuţii chiar dacă nu o privesc şi de aceea cei din jurul ei nu prea o suportă. Chiar dacă este vorba despre un mediu extrem de serios, femeia Vărsător se va face şi acolo remarcată, iar de cele mai multe ori nu o va face într-un mod prea plăcut.
 
 
Femeile Săgetator sunt extrem de inteligente şi nu ezită niciun moment să le arate acest lucru şi celor din jurul lor. Totuşi, uneori, acest lucru este făcut într-un mod exagerat şi de aceea o astfel de femeie devine cu adevărat antipatică. Nu doar că face pe interesanta, dar evidenţiază în fiecare moment că ea este cea mai bună, inteligentă şi ca toţi ceilalţi din jurul ei sunt incompetenţi şi nu reuşesc, sub nicio formă, să se ridice la nivelul ei. 
 
Femeia Balanţă este mai iubitoare decât o mamă, iar acest lucru nu este agreat de majoritatea celor din jurul ei. Atunci când nu i se răspunde în acelaşi mod, se simte exclusă şi deseori are crize de nervi sau de plâns, reproşându-le celor din jur că nu simte iubirea lor. Din acest motiv, daca esti Balanţă, încearcă să o laşi mai moale cu astfel de comportamente. Lumea nu agreează dulcegăriile excesive.
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femei , antipatice , zodii