Ce rochie de mireasă ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

  • 20933 afişări
24 septembrie 2015 Bianca Dragomir Redactor
Ce rochie de mireasă ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

Rochia de mireasă trebuie să vorbească despre tine mai mult decât oricare altă rochie – să se potrivească perfect pe trupul tău, dar şi pe spiritul sau temperamentul tău. Să te ajute să zâmbeşti, să te ajute să fii sexy, rafinată, elegantă sau excentrică, în funcţie de ce transmiţi tu în general ca femeie, în particular ca soţie.

Un aspect de care trebuie să ţii cont când faci această alegere extrem de dificilă este semnul zodiacal sub care te-ai născut. Poate greu de crezut, dar el chiar indică ce rochie de mireasă ţi se potiveşte mai bine:

Berbec

Energică, spontană şi mereu zâmbitoare, miresei din Berbec i se potrivesc rochiile nonconformiste, culori aprinse, genul acela de rochie pentru regina balului (voluminoasă, imperială).

Taur

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal Taur, vei fi o mireasă foarte feminină, dar deloc extravagantă. Rochia ta discretă va ieşi în evidenţă prin detalii, materiale foarte fine, dantela fiind printre opţiunile tale principale.

Aşadar, vei fi naturală, rochia ta, de un alb curat, va fi simplă, dar foarte elegantă şi graţioasă.

Gemeni

Sofisticat este cuvântul de ordine al zodiei Gemeni, aşa că nici rochia de mireasă nu va fi mai prejos – material original, o culoare inedită, un model altfel. Ceea ce nu înseamnă neapărat extravagant, dar care înseamnă sigur atipic, îndrăzneţ, inteligent.

O rochie vintage accesorizată modern sau un mode retro nu ar fi o surpriză, la fel de bine cum nu trebuie să te aştepţi de la mireasa Gemeni să poarte o rochie de mireasă de culoare albă – i se va potrivi cu acelaşi parfum şi una roz.

Rac

Despre femeia Rac nici nu mai trebuie să precizăm cât de romantică şi visătoare e, iar rochia ei de mireasă va fi exact la fel – cel mai probabil o rochie de mireasă de epocă, de prinţesă, aşa cum îşi imaginează ea încă de mică.

Leu

Rochia de mireasă a femeii născută sub acest semn zodiacal va fi, cel mai probabil, de culoare aurie sau cu nuanţe discrete aurii. De fapt, culoare poate fi o surpriză, însă cert este că va fi una extravagantă, senzaţională, care să atragă toate privirile.

Accesorizată cu diamante, rochia ta (dacă eşti născută sub acest semn zodiacal) va fi una de-a dreptul îndrăzneaţă.

Fecioară

Rochia de mireasă care i se potriveşte perfect nativei din Fecioară este perfectă în simplitatea ei – creată din detalii fine, nu va ieşi din tendinţele clasice, dar asta nu înseamnă că va păli, din contră.

Ţi se potriveşte la fel de bine şi o rochie de mireasă tradiţională, de un alb pur.

Balanţă

Rochia de mireasă ce i se potriveşte Balanţei este seducătoare, din materiale fine, în nuanţe calde, accesorizată cu bijuterii scumpe.

O rochie elegantă, într-o croială simplă, dar specială, care va îmbina armonios un decolteu discret cu un brâu bine strâns.

Scorpion

Femeia Scorpion va fi o mireasă sexy pentru că aşa îi stă ei cel mai bine. Rochia perfectă este uşor sau chiar mai mult transparentă, senzuală şi uşor îndrăzneaţă.

Modele mulate pe corp, dantelă, decolteuri adânci sau chiar o rochie de mireasă scurtă vorbesc de la sine despre femeia Scorpion.

Săgetător

Mireasă născută sub acest semn zodiacal este veselă, relaxată, împlinită şi rochia ei trebuie să fie în perfect acord cu această stare.

Aşa că, pentru a se simţi cea mai frumoasă, ea va opta pentru un model modern, dar în acelaşi timp lejeră, vaporoasă.

Capricorn

Femeia Capricorn este una dintre cele mai elegante femei ale zodiacului, de aceea rochia sa va confirma această realitate încă o dată.

Rochia romantică va avea fie un model de tip sirenă, fie un model drept dintr-un material care să te ducă cu gândul la poveştile cu prinţesele timide, dar extrem de frumoase.

Vărsător

Mireasa Vărsător este prin definiţie o nonconformistă – rochia trebuie să iasă în evidenţă, să aibă o croială ieşită din comun şi, bineînţeles, la modă.

Mai mult, rochia ta, dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal va transmite forţă, energie, superioritate.

Peşti

Nativele din peşti sunt artiste prin simplul lor fel de a fi, de a vorbi, de a privi. Rochia de mireasă a unei femei Peşti va avea ceva mistic, ceva de poveste, cu o încărcătură emoţională.

Nu va fi o rochie extravagantă, din contră o rochie vintage, cel mai probabil pe forma corpului sau chiar dreaptă. Materialul perfect este dantela.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zodii , horoscop , gemeni