Femeia Gemeni

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni

Gemenii sunt caracterizati, in general, de natura complexa a personalitatii lor, dar si de inconstanta de care dau dovada in cele mai diverse situatii. Aceste doua trasaturi generale caracterizeaza atat nativii feminini, cat si pe cei masculini. Nativitatea le confera femeilor Gemeni o natura duala, care poate crea probleme de multe ori, mai ales daca este legata de capacitatea de a afisa personalitati diferite de la un moment la altul.

Este atat de zvapaiata, incat reuseste foarte greu sa se implice serios intr-o relatie cu o persoana de sex opus. Practic, mintea unei femei Gemeni nu sta niciodata locului. Femeia Gemeni apreciaza inteligenta celor cu care vine in contact, insa nu va ierta o posibila lipsa de interes pentru artele creative.

Cei care o cunosc pot fi deseori contrariati de caracterul acesteia, insa se vor linsiti daca vor afla ca ea insasi pluteste intr-un soi de confuzie intretinuta de natura ei complexa. Este plina de viata, iar veselia ei devine repede molipisitoare si poate alunga chiar si cele mai negre necazuri.

Gemenii au bunul obicei de a respecta individualitatea oamenilor cu care vin in contact si cer in schimb acelasi lucru. Chiar daca uita sa spele vasele dupa masa de pranz, isi sterg pacatele intretinand conversatii interesante si stimulante. Este o fiinta independenta: cand va vrea sa vorbeasca va vorbi si daca ii vine in cap o idee traznita va face tot ce ii sta in putinta pentru a o pune in aplicare.

Femeia Gemeni in dragoste


Sa fii casatorit cu o femeie Gemeni este ca si cum ai avea doua sotii! Cea mai mare provocare a unui barbat implicat intr-o relatie cu o femeie Gemeni este sa pastreze acea relatie. Desigur, daca persoana este cu adevarat indragostita, nu trebuie sa dea prea repede bir cu fugitii. Daca dupa faza initiala, in care va avea nevoie de ceva rabadre, va reusi sa fie pe aceeasi frecventa cu ea la nivel mental, spiritual si fizic, se cheama ca tocmai a descoperit o femeie plina de pasiune.

Dar aceasta realizare va veni cu timpul, caci in tinerete "Geamana" se va angaja mai greu intr-o relatie stabila pe termen lung. Maturitatea ii va aduce o oarecare stabilitate si ponderare. Doar pentru ca afiseaza un aer indiferent, nu putem pune ca femeia Gemeni este lipsita de romantism. In realitate, pentru aceasta zodie, romantismul este una dintre cele mai accesibile canale de comunicare.

Sansele partenerului de a se plictisi langa o astfel de femeie sunt destul de mici, avand in vedere ca nu uita niciodata sa condimenteze relatia cu mici gesturi romantice. Va gasi mereu noi cai de a-si declara dragostea. In general, gaseste cate o calitate in fiecare barabat, dar la final, isi va dori unul care sa le insumeze pe toate. Chiar daca poate parea pretentioasa, ea se va ridica la inaltimea partenerului ei: poate fi cel mai bun prieten, un bun partener de sport, un concurent corect si iubita, toate in acelasi timp.

Toate aceste fete ale femeii Gemeni pot sa pacaleasca foarte usor. Ea este un partener dedicat, insa nu o sfanta. Paradoxul este ca se poate uita dupa alti barbati, chiar daca isi iubeste sincer partenerul. Schimbarea este in natura ei, iar controlul compartamentului depinde numai de ea. Daca partenerul de viata va avea abilitatea de a-i mentine atentia focusata asupra lui tot timpul, aceasta ii va fi devotata in totalitate.

Partea buna este ca, in general, nu este o persoana geloasa. Nu va deveni prea repede suspicioasa si se asteapta ca acest favor sa i se returneze. Este o sotie buna si un bun partener de viata, dar mai ales, este o mama excelenta. Isi va creste copiii intr-o relativa libertate si le va respecta individualitatea.

Este plina de sperante, dorinte si vise, iar partenerul ei va fi partasul fanteziilor ei buclucase. Trebuie doar sa fie langa ea atunci cand are cu adevarat nevoie.

Sursa: ILoveIndia, Foto: IStock

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!