4 gesturi memorabile făcute de Prinţul Harry pentru soţia sa

  • 1340 afişări
10 iulie 2018
4 gesturi memorabile făcute de Prinţul Harry pentru soţia sa

Galerie foto

4 gesturi memorabile făcute de Prinţul Harry pentru soţia sa (galerie foto)4 gesturi memorabile făcute de Prinţul Harry pentru soţia sa (galerie foto)4 gesturi memorabile făcute de Prinţul Harry pentru soţia sa (galerie foto)4 gesturi memorabile făcute de Prinţul Harry pentru soţia sa (galerie foto)
Prinţul Harry şi Meghan Markle formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Pe lângă faptul că sunt extrem de romantici unul în prezenţa celuilalt, Prinţul Harry a lăsat în urma sa câteva momente memorabile şi, bineînţeles, de-ţi topesc inima. Patru dintre acestea ne-au cucerit şi musai vrem să le împărtăşim cu voi.
 
Când i-a şoptit ”Sunt cel mai norocos” în timpul nunţii.  Deşi milioane de oameni îi priveau în timpul nunţii care a avut loc la Castelul Windsor, Prinţul Harry nu şi-a putut stăpâni emoţiile când şi-a văzut viitoarea soţie.  Odată ajunsă la altar, Meghan a auzit din partea prinţului ei cele mai frumoase cuvinte: ”Arăţi minunat. Sunt cel mai norocos”.
 
Când i-a şoptit să facă o reverenţă în faţa reginei. În timpul ceremoniei Trooping the Colour, întreaga familie regală se afla la balconul Palatului Buckingham. Pentru că încă mai are multe de învăţat, Meghan Markle nu era sigură când trebuie să facă o reverenţă în faţa reginei, iar momentul de panică a fost înlăturat de soţul ei când i-a şoptit ce are de făcut.
 
Când a menţionat-o în timpul unui discurs. După ce şi-a asumat rolul ca ambasador la Tinerilor din Commonwealth, poziţie pe care Regina Elisabeta i-a oferit-o, în timpul discursului Prinţul Harry i-a mulţumit Ducesei de Sussex pentru că îi este alături în îndeplinirea acestor responsabilităţi.
 
Când i-a cules flori pentru a fi adăugate în buchetul din ziua nunţii. Cu o zi înainte de nuntă, Prinţul Harry a mers în grădina Palatului Kensington pentru a culege flori pentru viitoarea lui soţie. Acesta a cerut să fie adăugate în buchetul miresei, iar printre flori s-au numărat şi trandafirii albi, preferaţii Prinţesei Diana.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , printul harry , gesturi