5 ani au ţinut relaţia secret, iar acum s-au despărţit. Care este motivul pentru care Katie Holmes i-a spus adio lui Jamie Foxx

  • 566 afişări
29 iunie 2018
5 ani au ţinut relaţia secret, iar acum s-au despărţit. Care este motivul pentru care Katie Holmes i-a spus adio lui Jamie Foxx

Galerie foto

5 ani au ţinut relaţia secret, iar acum s-au despărţit. Care este motivul pentru care Katie Holmes i-a spus adio lui Jamie Foxx (galerie foto)5 ani au ţinut relaţia secret, iar acum s-au despărţit. Care este motivul pentru care Katie Holmes i-a spus adio lui Jamie Foxx (galerie foto)5 ani au ţinut relaţia secret, iar acum s-au despărţit. Care este motivul pentru care Katie Holmes i-a spus adio lui Jamie Foxx (galerie foto)5 ani au ţinut relaţia secret, iar acum s-au despărţit. Care este motivul pentru care Katie Holmes i-a spus adio lui Jamie Foxx (galerie foto)

Katie Holmes şi Jamie Foxx s-au despărâit după cinci ani de relaţie. Cei doi şi-au spus adio la scurt timp după ce s-au afişat ca un cuplu la un eveniment monden.

Actriţa a fost cea care a făcut acest pas, deoarece bănuia că Jamie Foxx a înşelat-o de mai multe ori, ceea ce a făcut-o să-şi piardă încrederea în el.

„Katie pur şi simplu nu a putut trece peste probleme ei de încredere”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru The Sun.

Fosta soţie a lui Tom Cruise şi actorul Jamie Foxx au ţinut relaţia secret din cauză că în actele de divorţ exista o clauză prin care Tom Cruise îi interzicea acesteia să se afişeze public alături de alt bărbat cu care ar fi fost impicată într-o relaţie romantică.

De-a lungul relaţiei au negat că cei doi formează un cuplu, insistând că sunt doar buni prieteni. Abia în anul 2017 au decis să recunoască oficial relaţia.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: katie holmes , jamie foxx , despartire