Adela Popescu, despre viaţa fără Radu Vâlcan: "Ce să fac cu mine fără el?"

  • 8052 afişări
18 martie 2018
Adela Popescu, despre viaţa fără Radu Vâlcan: "Ce să fac cu mine fără el?"

Galerie foto

Adela Popescu, despre viaţa fără Radu Vâlcan: "Ce să fac cu mine fără el?"Adela Popescu, despre viaţa fără Radu Vâlcan: "Ce să fac cu mine fără el?"Adela Popescu, despre viaţa fără Radu Vâlcan: "Ce să fac cu mine fără el?"Adela Popescu, despre viaţa fără Radu Vâlcan: "Ce să fac cu mine fără el?"
 
Într-o postare de pe blogul ei, Adela a mărturisit cum este viaţa fără soţul ei.
 
"Cand am aflat ca Radu va pleca in Thailanda pentru o perioada mai lunga decat de obicei am simtit cum cade cerul pe mine.
Dincolo de dorul nemasurat pe care il testasem si in anii trecuti, nu stiam cum ma voi descurca fara momentele noastre in trei de care devenisem dependenta. Imi creau un sentiment de securitate atat de necesar in viata noastra zbuciumata si haotica. Eu sunt genul de om ce se “sprijina” pe cafeaua de dimineata, pancake-ul din weekend, inghetata si serialul de la culcare, paharul de vin de pe terasa, pranzul de dupa emisiune cu colegii, etc.
Toate imi servesc drept ancore.
Si…ce s-o mai dam cotita, imi si place sa mananc.
Una peste alta, asta era situatia, trebuia sa mergem mai departe.
Sunt teribil de norocoasa avandu-i pe ai mei parinti aproape de noi, e drept, asadar grija celui mic in orele in care sunt la emisiune sau in vreo intalnire, plus siguranta din timpul noptii, sunt indeplinite cu succes de ei, totusi…ce sa fac cu mine fara el?
Ma simteam ca dupa o despartire, atunci cand dincolo de durerea pierderii omului drag cel mai tare te marcheaza schimbarea stilului de viata cu care erai atat de obisnuit.
Dar fire optimista cum ma gasesc am luat perioada aceasta ca pe un proiect. Ce am de facut? Cat? Cand?"
 
Citeşte mai multe pe www.adelapopescu.eu
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , radu valcan