Adela Popescu, fotografia care a stârnit controverse pe Internet

  • 16144 afişări
29 decembrie 2017
Adela Popescu, fotografia care a stârnit controverse pe Internet

Galerie foto

Adela Popescu, fotografia care a stârnit controverse pe Internet (galerie foto)Adela Popescu, fotografia care a stârnit controverse pe Internet (galerie foto)Adela Popescu, fotografia care a stârnit controverse pe Internet (galerie foto)Adela Popescu, fotografia care a stârnit controverse pe Internet (galerie foto)
Întotdeauna a fost considerată o persoană discretă însă, de data aceasta, Adela Popescu a ieşit din tipare.
 
Actriţa a postat recent o fotografie atipică din vacanţă alături de fiul său însă  nu oricum, ci dezbrăcată, acoperită cu pilota. Fotografia a stârnit controverse, fanii comentându-i ipostaza, în special în prezenţa copilului.
 
Adela a mai avut o singură fotografie controverată, postată pe blogul ei, în care îşi alăpta fiul.
 
“Mi-am dorit mult să alaptez. Alexandru are acum un şi aproape două luni şi încă este hrănit la sân. Ce este mit sau adevăr din toate informaţiile cu care suntem bombardate, mi-ar placea să discutăm aici. Dar…să o luăm cu începutul. Încă din clipa în care am rămas însărcinată am ştiut că vreau să nasc natural şi să alăptez. Analizăm cele două aspecte ale viitoarei mele vieţi de mamă extrem de cerebral şi în discuţiile pe care le aveam cu cele ce nu-mi împărtăşeau convingerile foloseam argumente cu două puncte şi liniuţă. În urma nenumăratelor studii citite despre acestea îmi extrăsesem exact argumentele ce îmi întăreau deciziile deja luate. Aveam sentimentul că aşa voi fi o mamă ca la carte„, a scris atunci Adela pe blogul personal.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , fotografie , controversa