Adelina Pestriţu a dezvăluit sexul bebeluşului

  • 984 afişări
08 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Adelina Pestriţu a dezvăluit sexul bebeluşului

Galerie foto

Adelina Pestriţu a dezvăluit sexul bebeluşului (galerie foto)Adelina Pestriţu a dezvăluit sexul bebeluşului (galerie foto)Adelina Pestriţu a dezvăluit sexul bebeluşului (galerie foto)Adelina Pestriţu a dezvăluit sexul bebeluşului (galerie foto)

Adelina Pestriţu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ajutorul căreia le dezvăluie fanilor sexul bebeluşului.

Vedeta, însărcinată în patru luni este în culmea fericirii încă din primele momente în care a aflat că urmează să fie mamă pentru prima dată. Recent fosta prezentatoare tv a mers să facă ecografia însoţită de Teo Trandafir şi, cum obişnuieşte să-ţi ţină fanii la curent cu viaţa ei, nu doar că a dezvăluit sexul bebeluşului, ci a şi făcut publică prima „fotografie” cu el.

Se pare că Adelina Pestriţu va fi mamă de fată, iar asta nu poate să nu o bucure, vestea pentru fani venind chiar de 8 martie. Vedeta apare în fotografie purtând un tricou cu mesajul „Nu sunt regină, dar vom avea o prinţesă”.

“Într-o zi dedicată femeilor şi mai ales celor care sunt şi mămici, am ales să împărtăşim cu voi minunata veste că bebeluşul pe care îl aşteptăm este o fetiţă. Micuţa este foarte cuminte şi totul decurge perfect! Aşteptăm cu nerăbdare să o strângem în braţe. Vă mulţumim pentru toate gândurile bune de până acum!  P.S. Şi pentru că m-a rugat să vă salut, am ataşat şi o fotografie cu ea, chiar dacă are numai 18 săptămâni”, a scris Adelina în dreptul fotografiei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!