Adevăratul motiv al divorţului din Connect-R şi Misha, dezvăluit de artist

  • 2236 afişări
16 august 2018
Adevăratul motiv al divorţului din Connect-R şi Misha, dezvăluit de artist

 

Galerie foto

Connect-R a divorţat în secret de Misha: "Atât am avut de spus!"Connect-R a divorţat în secret de Misha: "Atât am avut de spus!"Connect-R a divorţat în secret de Misha: "Atât am avut de spus!"Connect-R a divorţat în secret de Misha: "Atât am avut de spus!"
 
Connect-R a confirmat pe pagina lui de Instagram că a divorţat de mama fetiţei sale. 
 
Foto: Facebook
Deşi în trecut Connect-R a tot negat orice zvon legat de familia lui şi nu a discutat niciodată despre afecţiunea de care suferă fiica sa, se pare că nici pentru el, nici pentru Misha lucrurile nu au fost deloc simple.
 
”Nu s-a pus problema real niciodată să divorţăm. Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împreună dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început apoi problemele cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună ca şi cuplu”, povestea în urmă cu câteva luni solistul, la Antena Stars. Maya, fiica lor are acum 5 ani şi sufera de o afecţiune autoimună.
 
‘‘Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanţă, ci pur şi simplu e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, declara şi Misha cu ceva timp în urmă. 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: connect-r , divort