AMAZING ONEs Episodul 22 – Despre surprize surprize

  • 75 afişări
13 noiembrie 2017 Alexandra Necsoiu
AMAZING ONEs Episodul 22 – Despre surprize surprize

Salutare tuturor! Nu mai e nicio surpriză faptul că ne întâlnim în fiecare luni pe ONE.ro şi pe Facebook pentru a descoperi poveşti de viaţă AMAZING. Şi, totuşi, avem atâtea de descoperit împreună încât am zis ca episodul de azi să fie despre surprize surprize. Prima surpriză de azi este una de-a dreptul emoţionantă. Urmăriţi imaginile până la final ş veţi înţelege de ce.

Ne ştergem discret lacrimile de obraz şi mergem mai departe, la o altă poveste. Doi părinţi au instalat o cameră de supraveghere în camera celor doi copii ai lor pentru a vedea ce fac aceştia când se stinge lumina. Imaginile m-au surprins şi pe mine, aşa că zic să le vedem cu toţii.

Tot de o surpriză imensă a avut parte şi o femeie bolnavă de cancer. Ce a făcut fiica ei pentru a-şi arăta sprijinul faţă de mama aflată în suferinţă ne demonstrează tuturor ce înseamnă iubirea faţă de părinţi.

Se spune că nimic nu este mai presus decăt legătura de sânge. După ce am urmărit imaginile următoare cred cu tărie în această zicală. Până şi părinţii personajelor au stat şi s-au întrebat „cum este posibil? „.

Cam atât cu surprizele pe ziua de azi. Vă aştept şi pe voi să-mi povestiţi despre cele mai plăcute surprize pe care le-aţi făcut celor dragi. Stăm la poveşti ca de obicei, pe ONE.ro şi pe pagina de facebook. O săptămână AMAZING să avem. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing one , emisiune , episod 22 , surpriza