AMAZING ONEs, Episodul 26 – Un an AMAZING, cu poveştipe măsură

  • 46 afişări
28 decembrie 2017
AMAZING ONEs, Episodul 26 – Un an AMAZING, cu poveştipe măsură

Salutare tuturor! Iată că a mai trecut un an, cu bune şi mai puţin bune, cu realizări şi cu lecţii învăţate. Ce prilej mai bun să ne uităm puţin în trecut şi să trecem în revistă cele mai fascinante şi AMAZING poveşti de viaţă din toate episoadele de până acum? Cu voia voastră aş vrea să încep cu primul clip, din primul episod, din care am învăţat cu toţii să ne bucurăm de lucrurile simple şi pline de însemnătate din viaţa noastră.
 

Uneori uităm cât de multe lucruri avem de învăţat de la cei mici... Mergem mai departe şi ajungem la o altă întâmplare cu un alt copil. Prima dată când l-am prezentat aici, la AMAZING ONEs vă spuneam că se plânge de faptul că nu-şi găsea ochelarii, cu toate că era destul de evident unde se aflau. Haideţi să revedem imaginile.
 

Cu asemenea întâmplări cum să nu-i iubeşti? Plus că se putea şi mai rău de atât... O întâmplare şi mai wow v-am prezentat-o în urmă cu ceva episoade, atunci când o fetiţă a venit de la şcoală logodită! Întâmplare povestită de tatăl ei urmează chiar acum.
Pe lângă astfel de întâmplări, copiii sunt capabili să impresioneze şi prin alte fapte, lucru demonstrat de mai multe ori de-a lungul episoadelor noastre. Exemplul micuţului care face jucării pentru copiii din spitale a rămas mereu în gândurile mele, aşa că am zis să revedem această poveste amazing.
 

Aşa este, avem cu toţii de învăţat de la acest copil. Data viitoare vom face o retrospectivă a oamenilor mari prezentaţi de-a lungul celor 25 de episoade AMAZING. Până atunci aştept să-mi spuneţi care dintre poveştile retrăite azi v-a impresionat cel mai mult. Un an AMAZING să aveţi! Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: episod