AMAZING ONEs, Episodul 27 – Cei mai AMAZING oameni mari

  • 56 afişări
08 ianuarie 2018
AMAZING ONEs, Episodul 27 – Cei mai AMAZING oameni mari

Salutare şi la mulţi ani tuturor! Vă promiteam în episodul trecut că azi vom trece în revistă cele mai amazing poveşti de viaţă din lumea oamenilor mari ce au fost prezentate de-a lungul celor câteva luni de AMAZING ONEs. Dăm startul retrospectivei cu cea mai frumoasă poveste de iubire, cea pe care ne-o dorim cu toţii.

De la o asemenea poveste de iubire trecem la o altă poveste, tot cu persoane în vârstă, dar cu o mentalitate complet diferită. În loc să-şi vadă liniştite de pensie, cele două personaje din clipul următor decid să facă un test drive într-un Lamborghini. Vi le-am arătat şi în trecut dar am zis că merită să le revedem.

Uite aşa merită trăită viaţa, făcând în aşa fel încât fiecare clipă să conteze. Un bărbat a cărui poveste a fost prezentată aici, la AMAZING ONEs, a aşteptat ani buni pentru a-i putea mulţumi celui care i-a salvat viaţa pe când era doar un copil. Momentul emoţionant în cele ce urmează.

Asta da surpriză plăcută. Tot de o surpriză pe care o va ţine minte toată viaţa a avut parte şi o femeie care îşi pierduse inelul de logodnă în urmă cu 15 ani. Într-o dimineaţă soţul său s-a aşezat în genunchi şi a decis să o ceară din nou în căsătorie, cu acelaşi inel. Cum a fost totul posibil revedem chiar acum.

Cum să nu trecemdin  nou în revistă astfel de momente? Data viitoare este rândul necuvântătoarelor care ne-au uimit de-a lungul călătoriei noastre în lumea virtuală, iar până atunci vă dau întâlnire pe ONE.ro şi pe Facebook pentru a împărtăşi şi alte momente AMAZING cu voi. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: episod 27 , emisiune , amazing ones