Amazing ONEs, Episodul 29 – În căutarea fericirii

  • 57 afişări
08 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Amazing ONEs, Episodul 29 – În căutarea fericirii

Salutare tuturor! După multe episoade în care am discutat despre fel de fel de lucruri cu care ne întâlnim în viaţă, am zis ca azi să mergem în căutarea fericirii, vorba filmului. Aşa am dat peste primul personaj de azi, care îi oferă mamei o lecţie preţioasă despre cum ar trebui să-şi trăiască viaţa. Urmăriţi cu atenţie ce are de spus.

Cu lecţia învăţată continuăm drumul spre găsirea fericirii şi ajungem să cunoaştem o tânără cu o pasiune pe care de obicei o întâlnim la bărbaţi. Ce o face fericită în fiecare zi? Lecţiile pe care le dă bărbaţilor cu mingea de fotbal.

Bun, până acum am descoperit două lucruri ce duc la fericirea unui individ. Un al treilea, la fel de important, este să facem cel puţin un lucru bun în fiecare zi, la fel ca următorul personaj.

Ultimul pas făcut pe drumul către găsirea fericirii este acela când dăm de o altă persoană care să ne însoţească mai departe, la bine şi la greu, iar povestea următoare este fix despre asta. Urmăriţi imaginile şi trageţi voi concluziile.

Cu o asemenea poveste minunată încheiem călătoria noastră către fericire. Aştept de la voi şi alte exemple de oameni care au descoperit acest sentiment după care tânjim cu toţii. Până data viitoare vă aştept pe ONE.ro şi pe Facebook pentru a discuta despre tot ce este frumos în viaţă. Fiţi fericiţi. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , emisiune , episod 29