Amazing ONEs, Episodul 32 - La mulţi ani tuturor femeilor, la mulţi ani MAMA!

  • 28 afişări
08 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Amazing ONEs, Episodul 32 - La mulţi ani tuturor femeilor, la mulţi ani MAMA!

La mulţi ani tuturor femeilor, la mulţi ani MAMA! O asemenea ocazie nu putea trece fără un episod special AMAZING ONEs, aşa că azi va fi doar despre voi, dragi femei! Ce vă dorim? În primul rând, sperăm să fiţi surprinse în fiecare zi de cei dragi, la fel ca norocoasa următoare.

Să nu treacă nicio zi fără să zâmbiţi şi să fiţi înconjurate de oameni dragi, ce ar face orice petru voi, la fel cum a făcut această fiică pentru mama ei.

Să fiţi sănătoase şi să vă bucuraţi de toate lucurile plăcute pe care vi le oferă viaţa, inclusiv cele....delicioase. Colegele mele v-au pregătit şi un tort aniversar, aşa că poftă bună!

Nu în ultimul rând să nu uitaţi că sunteţi capabile de orice, iar dacă aţi uitat lucrul ăsta avem un copil care vă va spune ce trebuie să faceţi pentru a fi împlinite din toate punctele de vedere.

Sper să aveţi o zi minunată şi o viaţă lungă şi fericită. Vă aştept pe ONE.ro şi pe pagina de Facebook pentru alte experienţe inedite şi nu uitaţi, urmează şi Ziua Bărbatului. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , episod 32 , 8 martie