Amazing ONEs, Episodul 33 – Minunile naturii

  • 118 afişări
14 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Amazing ONEs, Episodul 33 – Minunile naturii

Salutare tuturor! Aţi observat cum, de multe ori, suntem atât de prinşi cu treburile zilnice încât uităm să mai privim în jurul nostru? Nu-i nimic, episodul de azi va scoate în faţa câteva lucruri uimitoare care se petrec fix sub ochii noştri, ca de exemplu primul clip de azi, ce are ca personaj principal o insectă care petrece trei zile pentru a-şi construi căminul perfect.

Chiar dacă ne place nouă să ne considerăm mai presus decât orice alt animal de pe acest pământ, de multe ori noi suntem cei care avem de învăţat de la alte specii. Un exemplu emoţionant vine chiar acum!

Aşadar, nici animalele nu duc lipsă de sentimente, oricâte studii ar încerca să demonstreze contrariul. Cum altfel am putea să explicăm imaginile următoare?

Chiar dacă multe animale sunt capabile să-şi poarte singure de grijă, uneori intervenţia oamenilor poate veni la momentul potrivit. La fel s-a întâmplat şi în următoarea poveste şi chiar stau să mă întreb câţi dintre noi am face un asemenea gest.

Ce am învăţat din episodul de azi? Că se întâmplă lucruri extraordinare în jurul nostru, că şi animalele au sentimente şi că e musai să-i ajutăm şi pe alţii atunci când natura o cere. Până data viitoare vă aştept pe ONE.ro şi pe Facebook pentru a vorbi despre minunile ce ne înconjoară. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , emisiune , episod 33