"Anatomia lui Grey" îşi mai "ucide" două personaje importante! Care este motivul

  • 1591 afişări
14 martie 2018

 "Anatomia lui Grey" îşi mai "ucide" două personaje importante! Care este motivul


Galerie foto

 "Anatomia lui Grey" îşi mai "ucide" două personaje importante! Care este motivul "Anatomia lui Grey" îşi mai "ucide" două personaje importante! Care este motivul "Anatomia lui Grey" îşi mai "ucide" două personaje importante! Care este motivul "Anatomia lui Grey" îşi mai "ucide" două personaje importante! Care este motivul

Ellen Pompeo, interpreta lui Meredith Grey, şi-a rugat fanii să nu mai fie supăraţi după anunţul conform căruia alte două personaje importante ies din serial.
 Este vorba de Jessica Capshaw (Arizona Robbins) şi Sarah Drew (April Kepner), care nu se vor mai întoarce pentru sezonul 15 al serialului.

Presa a speculat că s-a ajuns la această decizie după ce Ellen Pompeo, interpreta lui Meredith Grey, a cerut o mărire de salariu, ajungând acum la suma de 575.000 de dolari pe episod.

Actriţa a ţinut să pună capăt zvonurilor, cu un mesaj pe social media: "Suntem recunnoscători că sunteţi atât de pasionaţi dar dacă le-aţi cunoaşte pe aceste două femei cum le cunosc eu, v-aţi da seama că nu ar fi de acord cu toate aceste obrăznicii". 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: anatomia lui grey , personaje