Andreea Bănică a plecat de acasă din cauza violenţelor: "Nu a fost uşor să trăiesc aşa"

  • 11631 afişări
11 octombrie 2018
Andreea Bănică a plecat de acasă din cauza violenţelor: "Nu a fost uşor să trăiesc aşa"

Galerie foto

Andreea BănicăAndreea BănicăAndreea BănicăAndreea Bănică

Bătaia e ruptă din Rai? Andreea Bănică a dezvăluit că a avut o copilărie marcată de violenţă.

Cântăreaţa a povestit pe blogul personal despre perioada grea prin care a trecut.

"Pe vremea în care eram eu copil se zicea că bătaia e ruptă din rai, dar am sperat că mai evoluăm şi noi sş nu repetăm greşelile părinţilor... V-am povestit pe blog nişte episoade neplăcute din copilărie, pe care mi-am promis că nu le vor trăi şi copiii mei", a postat artista pe Facebook.

De 10 ani, Andreea Bănică este căsătorită cu impresarul ei Lucian Mitrea. Ei au doi copii: Sofia şi Noah. Vedeta în vârstă de 40 de ani mărturiseşte că încearcă să le ofere cel mai bun exemplu copiilor ei.

„Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă şi nu a fost uşor să trăiesc aşa. Când am împlinit 18 ani şi am văzut că pot să plec şi să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurat. Dar mi-a fost greu să ştiu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav şi din cauza bolii devenea recalcitrant şi îşi vărsa nervii şi frustrările pe noi“, a mărturisit cântăreaţa. În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violenţă am învăţat ceva sau am devenit mai bună. Dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine şi mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Şi m-am ţinut de promisiune, pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine.

(...)Eu, de exemplu, în familia mea, ca în orice cuplu, mai am momente tensionate cu Lucian şi ne mai certăm, dar niciodată de faţă cu copiii, întotdeauna ieţim din casă şi vorbim ce avem de discutat sau ne scriem pe Whatsapp. Asta e varianta cea mai bună şi nu ţipăm unul la altul. De violenţă sau limbaj neadecvat în educaţia copiilor nici nu se pune problema (...).    Nu îmi e ruşine să recunosc că am mâncat bătraie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam şi eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consideram că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat aşa“, a scris Andreea Bănică pe blog.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cantareata , violenta