Andreea Berecleanu, dezvăluiri din intimitate: "De aici pornesc divorţurile şi neînţelegerile"

  • 2763 afişări
03 octombrie 2018
Andreea Berecleanu, dezvăluiri din intimitate: "De aici pornesc divorţurile şi neînţelegerile"

Galerie foto

Andreea Berecleanu, în ţinută de naşă. A întors toate privirile (galerie foto)Andreea Berecleanu, în ţinută de naşă. A întors toate privirile (galerie foto)Andreea Berecleanu, în ţinută de naşă. A întors toate privirile (galerie foto)Andreea Berecleanu, în ţinută de naşă. A întors toate privirile (galerie foto)
 
 
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan sunt împreună de şase ani.
Foto: Instagram
 
Prezentatoare TV lucrează alături de soţul ei la clinică şi spune că trage o linie între viaţa de acasă şi cea profesională. 
 
”Viaţa noastră de acasă e complet alta faţă de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioşi, suntem foarte atenţi, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriaşă, pe care eu o înţeleg de şase ani, de când suntem împreună.
 În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l baţi la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greşeală şi probabil de aici pornesc şi divorţurile şi neînţelegerile. Am învăţat să fiu un bun psiholog. Când intră seara pe uşă, singurul lucru pe care îl fac este să-i iau rucsacul foarte greu din spate, îl las să se liniştească, apoi vorbim. Însă nimic despre profesii, ci doar despre chestiuni de-ale noastre, de familie, copii”, a spus Andreea Berecleanu, pentru Click!.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea berecleanu , casnicie