Anna Lesko, nud la plajă

  • 2313 afişări
Anna Lesko, nud la plajă

09 august 2018

Galerie foto

Anna Lesko, fotografii incendiare în costum de baieAnna Lesko, fotografii incendiare în costum de baieAnna Lesko, fotografii incendiare în costum de baieAnna Lesko, fotografii incendiare în costum de baie

Foto: Facebook

Anna Lesko are o silietă de invidiat la vârsta de 38 de ani şi nu ezită să-şi etaleze formele. De data aceasta, artista şi-a uimit fanii cu o fotografie provocatoare pe reţelele de socializare în care le arată trupul perfect.

Cântăreaţa de muzică uşoară a renunţat la haine şi a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care se bronza pe nisipul fierbinte fără costum de baie. Se pare că Anna Lesko a ales să facă plajă pentru a se bronza uniform. Însă, pentru a păstrata unele mistere ale trupului său, Anna a ales să îşi acopere sânii voluptoşi pe care îi are cu o mână.

“Adevărul este că goală esti cea mai frumoasă!”, “Anna Lesko mereu a fost şi va fi la fel de tânără şi frumoasă ca până acum. Este greu de imaginat pentru unii care nu te-au văzut în carne şi oase cum de arăţi tu atât de bine în pictoriale. Da, oameni buni cum o vedeţi la televizor sau în reviste, aşa e şi în realitate.E de apreciat, se menţine. Jos pălăria” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă de la admiratori.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: anna lesko , plaja , nud