Cadouri ideale de Crăciun: bijuterii strălucitoare

  • 45 afişări
04 decembrie 2018
Cadouri ideale de Crăciun: bijuterii strălucitoare

Oferă cele mai potrivite cadouri de Crăciun şi adu frumuseţea glacială a iernii şi formele splendide ale cerului înstelat în cutia ta de bijuterii. În această iarnă, străluceşte galactic cu minunatele bijuterii din noua Serie Strălucire de Gheaţă. Realizate din argint 925 şi PANDORA Rose, inelele cu detalii fine combină modele moderne cu elemente clasice, cum ar fi pietrele cu tăietură baguette. Piesele minuţios lucrate din metale veritabile şi finisate manual captează privirile graţie detaliilor futuriste, inspirate de frumuseţea celestă, şi prin faţetele rectangulare strălucitoare de zirconiu cubic transparent, luminos precum gheaţa.

Combină şi potriveşte inelele pentru a crea look-ul perfect şi suprapunerea de inele potrivită fiecărei ocazii, indiferent dacă mergi la o întâlnire de sărbători cu prietenii sau la o petrecere cocktail după serviciu.

Transformă inelele în punctul central festiv al ţinutei tale; creează suprapuneri spectaculoase cu inelul deschis Momente de Strălucire şi inelele cu piatră solitară Strălucire de Gheaţă din argint 925, purtate pe degete diferite. Adaugă o notă îndrăzneaţă ţinutei tale cu inelele pereche PANDORA Rose, cu piatră solitară, pentru a asorta două tonuri look-ului. Creează dimensiuni captivante, purtând inelele Frumuseţe Glacială la jumătatea degetelor sau pe degetul mic. Liniile lor fluide împodobite cu pietre sclipitoare şi atemporale îţi reflectă feminitatea.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bijuterii , frumusete , cadouri