Cariera la care se gândeşte Prinţul George. Tatăl lui l-a dat de gol

  • 466 afişări
14 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Cariera la care se gândeşte Prinţul George. Tatăl lui l-a dat de gol

Galerie foto

Cariera la care se gândeşte Prinţul George. Tatăl lui l-a dat de gol (galerie foto)Cariera la care se gândeşte Prinţul George. Tatăl lui l-a dat de gol (galerie foto)Cariera la care se gândeşte Prinţul George. Tatăl lui l-a dat de gol (galerie foto)Cariera la care se gândeşte Prinţul George. Tatăl lui l-a dat de gol (galerie foto)

Poate că este viitorul rege, dar Prinţul George pare să aibă altă ocupaţie în minte.

În timpul galei The Met Excellence care a avut loc la Palatul Kensington, Prinţii William şi Harry au stat la poveşti cu cei onoraţi, despre munca şi realizările lor. Unul dintre câştigătorii titlului “Poliţistul Anului” este chiar Philip Stone, care a fost onorat pentru munca depusă la atacul cu bombă din Machester şi incendiul din Grenfell de anul trecut.

De asemenea, prinţii s-au întâlnit cu “Cadetul Anului”, Nabil Laasid, în vârstă de 17 ani, care locuieşte în apropiere de Grenfell şi care şi-a pierdut un prieten apropiat în acel incendiu. Acesta la rândul său a fost nominalizat de supraveghetorul său, Jayne Richardson, care i-a spui Prinţului William că este în căutare de voluntari.

“Recrutăm aşa că, dacă George şi Charlotte sunt pasionaţi, îi aşteptăm”, a spus Jayne Richardson în spirit de glumă.

William nu doar că a râs la cele auzite, ci i-a mărturisit că fiul său în vârstă de 4 ani ar sări de bucurie dacă ar auzi de aşa ocazie.

“Este obsedat de poliţie…maşini, jucării, tot”, a spus William.

Pasiunea micuţului George  pentru poliţie este foarte bine documentată. Anul trecut, în timpul excursiei din Danemarca, William i-a trimis lui Moş Crăciun o scrisoare din partea lui George în care scria că tot ce-şi doreşte de Crăciun este o maşină de poliţie.

Foto: Hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cariera , printul george