Cât a câştigat Gheorghe Visu pentru "Toate pânzele sus"! Suma e fabuloasă

  • 7950 afişări

Cât a câştigat Gheorghe Visu pentru "Toate pânzele sus"! Suma e fabuloasă

17 octombrie 2017

Galerie foto

Cât a câştigat Gheorghe Visu pentru "Toate pânzele sus"! Suma e fabuloasăCât a câştigat Gheorghe Visu pentru "Toate pânzele sus"! Suma e fabuloasăCât a câştigat Gheorghe Visu pentru "Toate pânzele sus"! Suma e fabuloasăCât a câştigat Gheorghe Visu pentru "Toate pânzele sus"! Suma e fabuloasă


Maestrul Gheorghe Visu a mărturisit cât a câştigat pentru rolul memorabil din "Toate pânzele sus".


Gheorghe Visu i-a dat viaţa vagabondului Black Pedro în anul 1975, când era un actor debutant, cu viitor promiţător. Maestrul îşi aminteşte că a câştigat 10.000 de lei în urma prestaţiei în această producţie, suma considerată foarte mare la vremea respectivă.

Actorul recunoaste că a cheltuit banii pe prostioare, dar că nu a regretat niciun moment.

"Am plecat la mare cu 10 000 de lei, banii castigati din “Toate panzele sus”. Pusesem banii la cec, dar i-am scos, i-am pus intr-o geanta de umar si i-am cheltuit pe toti intr-o saptamana. Imi placea sa merg la restaurant, mi-am cumparat o saltea gonflabila pentru doua persoane pe care, cand am plecat, am lasat-o la gazda pentru ca mi-a fost lene s-o car la Bucuresti. Am facut banii praf la mare pe nimicuri. La cazino nu ma duceam... Dupa ‘90 am intrat prima oara in cazino. Am si jucat, dar nu mi-a placut din fericire", a declarat maestrul Gheorghe Visu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gheorghe visu , toate panzele sus