Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă

  • 143 afişări
31 octombrie 2017
Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă

Galerie foto

Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă (galerie foto)Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă (galerie foto)Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă (galerie foto)Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă (galerie foto)

Elisabeta a II-a nu este doar Regina Angliei, ci şi o formidabilă femeie de afaceri. Salariul său este unul impresionant, reuşind ca în ultimii 30 de ani să câştige 8 milioane de euro doar din cursele de cai.

Trebuie să recunoaştem că este o sumă foarte importantă, dar aceasta reprezintă doar o mică parte din salariul său anual.Anul trecut, revista Forbes a estimat averea Reginei Elisabeta la peste 470 de milioane de euro. Majestatea Sa deţine zeci de mii de acri de pământ în Anglia şi Wales, care contribuie anual la veniturile sale, scrie Closer.

Ca orice femeie de afaceri, Regina Elisabeta a investit în maşini, bijuterii şi curse de cai care sugerează sume colosale de bani. Dar majoritatea veniturilor pe care le deţine provin din subvenţiile anuale guvernamentale.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!