Cătălin Botezatu: "Nu vreau să mă căsătoresc. Nu vreau un mariaj ratat"

  • 135 afişări
18 septembrie 2018

Cătălin Botezatu: "Nu vreau să mă căsătoresc. Nu vreau un mariaj ratat"

Galerie foto

Cătălin Botezatu: "Dacă femeia nu e tot timpul nouă, mă plictiseşte, poate să fie Miss Univers"Cătălin Botezatu: "Dacă femeia nu e tot timpul nouă, mă plictiseşte, poate să fie Miss Univers"Cătălin Botezatu: "Dacă femeia nu e tot timpul nouă, mă plictiseşte, poate să fie Miss Univers"Cătălin Botezatu: "Dacă femeia nu e tot timpul nouă, mă plictiseşte, poate să fie Miss Univers"

 

Designerul a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare. Deşi a avut multe relaţii amoroase controversate, Cătălin Botezatu spune că nu se va căsători niciodată.

Întrebat dacă are de gând să se căsătorească, designerul, în vârstă de 52 de ani, spune că nu sunt şanse să îl vedem în faţa altarului.

“Eu nu vreau să mă căsătoresc, nu cred în această instituţie, am numai exemple negative în jurul meu şi chiar nu îmi doresc să am şi eu un mariaj ratat. Eu nu cred în acte, cred în dragostea sinceră, in dragostea adevarata… Sunt sigur insa ca pe mine cine m-ar iubi, m-ar iubi si pentru ca sunt Botezatu si pentru piedestalul pe care sunt cocotat. Mi-as dori totusi sa vada si dincolo de asta, in spatele micului ecran si sa-l descopere pe omul Catalin”, a declarat designerul pentru wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu a mărturisit că nu mai crede în dragoste şi a explicat cum ar trebui să fie o femeie care să-i stârnească interesul.

“Nu mai cred în dragoste, pentru că ea apare, dispare foarte repede. Dragostea apare pentru o perioadă, după care dacă nu intervine respectul, intervine obişnuinţa. Atunci categoric, totul se deteriorează, relaţia se deteriorează. Pentru mine, dacă femeia nu e tot timpul nouă, dacă nu vine cu ceva nou în relaţie, mă plictiseşte, poate să fie Miss Univers, că devine boring (n.r. plictisitor).

Dacă nu are nici circumvoluţiuni şi e doar frumoasă e şi mai boring. Degeaba o iubeşti la început din toţi rărunchii, dacă apoi e doar o piesă frumoasă. Niciodată nu am apreciat femeile doar frumoase şi atât, mi-au plăcut femeile cu care să am o frecvenţă, care să aibă simţ al umorului, al călătoriilor, care nu doar să mă plimbe prin mall-uri”, a declarat Cătălin Botezatu.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bote , femei , casatorie