Câte rochii de mireasă va schimba Meghan Markle în ziua nunţii

  • 249 afişări
19 aprilie 2018
Câte rochii de mireasă va schimba Meghan Markle în ziua nunţii

Galerie foto

Casa de modă care va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Kate Middleton îmbracă mereu colecţiile lor (galerie foto)Casa de modă care va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Kate Middleton îmbracă mereu colecţiile lor (galerie foto)Casa de modă care va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Kate Middleton îmbracă mereu colecţiile lor (galerie foto)Casa de modă care va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Kate Middleton îmbracă mereu colecţiile lor (galerie foto)

Dacă până acum eram tare curioase să ştim cum va arăta rochia de mireasă a lui Meghan Markle, se pare că acest aspect ne va preocupa mai mult decât ne-am imaginat.

Viitoarea soţie a Prinţului Harry plănuieşte să poarte nu una, ci două rochii de mireasă în ziua cea mare. Potrivit Vanity Fair, Meghan Markle va opta pentru o rochie formală pe care să o poarte la ceremonie şi una lejeră, potrivită pentru petrecerea de la recepţie.

“Va avea două rochii: una pentru ceremonie şi alta pentru petrecere. Plănuieşte să se schimbe imediat după ceremonie pentru a putea petrece toată noaptea”, a declarat o sursă pentru publicaţia mai sus menţionată.

Kate Middleton a făcut acelaşi lucru în ziua nunţii, în anul 2011. La ceremonie a ales să poarte spectaculoasa rochie creată de designerul Alexander McQueen, iar mai târziu s-a schimbat în alt model creat de acelaşi designer.

“Meghan abia aşteaptă să surprindă pe toată lumea, în special pe Harry”, a mărturisit sursa. “Rochia de mireasă va fi tradiţională şi elegant. Se zvoneşte că va avea dantelă şi mâneci. A muncit foarte atent alături de designerul cu care lucrează”, a continuat sursa.

Până acum, pe lista designerilor de care se crede că s-ar ocupa de crearea rochiei de mireasă a lui Meghan se află Roland Mouret, McQueen, Inbal Dror, Erdem şi Burberry.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , rochie de mireasa