Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”

  • 838 afişări

Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”

21 iulie 2018

Galerie foto

Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”

 

Antonia a mărturisit că, înainte de a cunoaşte succesul din postura de cântăreaţă, a avut o altă meserie. Se pare că şi pe aceasta artista o făcea la fel de bine.
 

Foto> Facebook, Instagram
Antonia, înainte să vină în România şi să aibă parte de succesul de astăzi, pe vremea când locuia în America, a lucrat ca babysitter.  „Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont.

 

Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000 – 1.200  de dolari! Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari, pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a povestit mama Antoniei, Denise Iacobescu, potrivit Click.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: antonia , meserie