Ce sumă cere Delia pentru a cânta la un eveniment

  • 4375 afişări

Ce sumă cere Delia pentru a cânta la un eveniment

16 octombrie 2017

Galerie foto

Ce sumă cere Delia pentru a cânta la un evenimentCe sumă cere Delia pentru a cânta la un evenimentCe sumă cere Delia pentru a cânta la un evenimentCe sumă cere Delia pentru a cânta la un eveniment


Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe ale momentului şi jurat la emisiuile „iUmor” şi „X-Factor”.

Artista este pe val şi ştie să facă atmosferă, însă asta costă şi nu costă deloc puţin.  Ofertele artistei sunt de 19.500 de euro, pentru show-ul ”Essence of Deliria”, respectiv, 15.000 de euro pentru acelaşi spectactol, în club, dar fără proiecţie pe rochie şi dansatori.

Cel mai mic tarif perceput într-o locaţie este de 3.900 de euro, cu specificarea că în această sumă intră doar un recital de 15 minute. Delia are onorarii diferite şi pentru spectacolele în aer liber, pentru mall, privat şi corporate. Cel mai scump ajunge la 12.900 de euro (un recital de 90 de minute, structurat în două părţi), cel de 60 de minute costă 9.900 de euro, iar cel mai ”ieftin”, de 40 de minute, ajunge la 8.900 de euro. Cu alte cuvinte, au trecut vremurile în care Delia cânta pentru 2.500 de euro, precum colegii ei de breaslă, iar asta datorită investiţiilor făcute în megashow-urile de la Sala Palatului şi în propria imagine.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: delia , tarif