Celine Dion, părăsită de iubitul cu 17 ani mai tânăr

  • 882 afişări
07 august 2018
Celine Dion, părăsită de iubitul cu 17 ani mai tânăr

Galerie foto

Celine Dion, părăsită de iubitul cu 17 ani mai tânăr (galerie foto)Celine Dion, părăsită de iubitul cu 17 ani mai tânăr (galerie foto)Celine Dion, părăsită de iubitul cu 17 ani mai tânăr (galerie foto)Celine Dion, părăsită de iubitul cu 17 ani mai tânăr (galerie foto)

Celine Dion şi iubitul tinerel, Pepe Munoz, în vârstă de 33 de ani, s-au despărţit după un an de relaţie. Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani se află într-un turneu mondial şi este devastată după ce dansatorul spaniol a decis să încheie relaţia.

Încă de la primele apariţii împreună, cei doi au susţinut că sunt doar prieteni, însă sora cântăreţei, Claudette, i-a dat de gol când a spus că diva era fericită alături de Pepe. Înainte să devină dansatorul lui Celine Dion, Pepe Munoz îşi câştiga banii din arta stradală, alegând să danseze pe străzile din Madrid. Mai târziu, în urma unui concurs, acesta a devenit dansatorul artistei, iar  mai apoi cei doi au început o relaţie.

Diva în vârstă de 50 de ani îşi găsise din nou dragostea după pierderea soţului, producătorul muzical Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990 şi cu care avea trei copii– René-Charles, de 17 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 7 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: celine dion , despartire , pepe munoz