Cher, despre aventura amoroasă cu Tom Cruise: "A fost foarte fierbinte şi intens"

  • 468 afişări
18 septembrie 2018
 Cher, despre aventura amoroasă cu Tom Cruise: "A fost foarte fierbinte şi intens"

Cântăreaţa şi actriţa americană Cher a vorbit în premieră despre scânteia care a aprins pasiunea dintre ea şi Tom Cruise, cu care a avut o aventură în anii 1980.

Foto: hepta, Instagram

Galerie foto

Cum arată Cher la 71 de ani. A oferit un recital de excepţie la Billboard Music Awards  (galerie foto)Cum arată Cher la 71 de ani. A oferit un recital de excepţie la Billboard Music Awards  (galerie foto)Cum arată Cher la 71 de ani. A oferit un recital de excepţie la Billboard Music Awards  (galerie foto)Cum arată Cher la 71 de ani. A oferit un recital de excepţie la Billboard Music Awards  (galerie foto)

 

Artista în vârstă de 72 de ani şi actorul în vârstă de 56 de ani s-au cunoscut la nunta Madonnei şi a lui Sean Penn, în 1985, şi au avut ulterior o aventură.

După acea nuntă, "mai multe persoane care sufereau de dislexie (dificultatea de învăţare caracterizată prin probleme de citire în ciuda unui nivel normal de inteligenţă, n.r.) au fost invitate la Casa Albă, iar Tom şi cu mine suntem dislexici. Nu am avut o primă întâlnire decât mult mai târziu, dar, în mod sigur, acolo a fost o conexiune", a declarat Cher pentru publicaţia Event, scrie mediafax.ro.

În 2013, Cher declara că Tom Cruise se află în topul 5 al foştilor ei iubiţi. "Am avut numai cei mai buni iubiţi din istorie", a mai spus celebra cântăreaţă şi actriţă. "Unde se situează Tom Cruise în această listă", a întrebat atunci moderatorul.

"În topul 5", a spus Cher, adăugând că lista foştilor ei iubiţi este "scurtă şi drăguţă". "Nu e o listă lungă, este o listă bună", a mai spus aceasta.

"A fost foarte fierbinte şi intens, pentru un moment scurt", a adăugat Cher despre relaţia cu Tom Cruise. "E şi un tip grozav", a mai spus aceasta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cher , tom cruise