Cindy Crawford, motivul pentru care a divorţat de Richard Gere: "El e acum un străin pentru mine"

  • 2065 afişări
08 august 2018
Cindy Crawford, motivul pentru care a divorţat de Richard Gere: "El e acum un străin pentru mine"

Galerie foto

Cindy Crawford, motivul pentru care a divorţat de Richard Gere: "El e acum un străin pentru mine"Cindy Crawford, motivul pentru care a divorţat de Richard Gere: "El e acum un străin pentru mine"Cindy Crawford, motivul pentru care a divorţat de Richard Gere: "El e acum un străin pentru mine"Cindy Crawford, motivul pentru care a divorţat de Richard Gere: "El e acum un străin pentru mine"
 
La 20 de ani de la divorţ, Cindy Crawford a explicat de ce ea şi fostul ei soţ, Richard Gere, au divorţat.
 
Foto: Hepta
Supermodelul şi-a adus aminte motivele pentru care a hotărât să încheie scurta ei căsnicie cu actorul Richard Gere: "Eram tânără. Aveam 26 de ani, iar Gere  - 42 la momentul când ne-am căsătorit. Eu nu credeam că sunt tânără, dar eram. Am rezistat căsătoriţi pentru doi ani.
Cred că o parte a problemei din relaţia noastră a fost că eram o grămadă de lucruri unul pentru celălalt, dar nu eram prieteni, nu am fost niciodată. Iar acum el este un străin pentru mine". 
 
Diferenţa de vârstă a fost ceva pentru care Cindy nu a putut trece. "Eu încercam să-mi dau seama cine sunt şi cine vreau să devin, iar el era deja în acel punct."
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: richard gere , cindy crawford