Colin Firth i-a scris amantului soţiei sale: ”Ştiu că şi tu suferi”

  • 2302 afişări
13 martie 2018
Colin Firth i-a scris amantului soţiei sale: ”Ştiu că şi tu suferi”

Galerie foto

Colin Firth i-a scris amantului soţiei sale: ”Ştiu că şi tu suferi”Colin Firth i-a scris amantului soţiei sale: ”Ştiu că şi tu suferi”Colin Firth i-a scris amantului soţiei sale: ”Ştiu că şi tu suferi”Colin Firth i-a scris amantului soţiei sale: ”Ştiu că şi tu suferi”

 

Colin Firth i-a scris o scrisoare fostului amant al soţiei sale, în care arată multă ”înţelegere” spunându-i că ”ştiu că şi tu suferi”.

Foto: Hepta

Livia Giuggioli, 55 de ani, soţia actorului britanic, a ajuns pe prima pagină a tabloidelor atunci când a afirmat că Marco Brancaccia, de 55 de ani, a făcut-o să trăiască în frică după ce a ameninţat-o la telefon şi prin SMS-uri. Jurnalistul italian a fost, de asemenea, acuzat că i-a trimis prin e-mail lui Colin Firth, 57 de ani, fotografii cu soţia acestuia, Livia, gest care l-a determinat pe actor să-l acţioneze în judecată, relatează Daily Mail.
Jurnalistul italian Marco Brancaccia a făcut publică relaţia pe care a avut-o cu soţia actorului, în perioada 2015-2016, relaţie confirmată şi de Livia Firth. În urma dezvăluirilor apărute în presă, Colin Firth a decis să-i scrie şi el o scrisoare fostului amant al soţiei.
Pe lângă acţiunea legală, actorul i-a scris jurnalistului o scrisoare. ”M-ai făcut să sufăr, dar ştiu că şi tu suferi,” a scris actorul, citat de Daily Mail.
”M-am îndrăgostit nebuneşte de Livia. Simţeam că este femeia vieţii mele. Am iubit-o foarte, foarte mult”, a spus Brancaccia, adăugând că acuzaţiile de hărţuire sunt ”prostii” şi că adevărata poveste este ”un cuplu celebru încearcă să ascundă o relaţie extraconjugală”.
 
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: colin firth , amanta