CRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivul

  • 2350 afişări
CRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivul

18 octombrie 2017

Galerie foto

CRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivulCRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivulCRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivulCRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivul

CRBL are o fiică în vârstă de şapte ani, Alessia.

Joi, 19 octombrie,  la “Aici eu sunt vedeta”, CRBL vine alături de fiica sa, Alessia, în vârstă de şapte ani, iar telespectatorii  vor avea acces nu doar la secretele acestuia, dezvăluite de fetiţa sa, ci şi la imagini din intimitatea familiei artistului.

Astfel, cei de acasă vor vedea cum CRBL i-a făcut duş fiicei sale... îmbrăcată. “Mi se pare foarte tare să faci asta măcar o dată în viaţă. Am făcut-o prima dată într-o vară, acum un an jumate, când am băgat-o pe Alessia în cadă, îmbrăcată, şi nu-i venea să creadă. Nu se aştepta să o fac a doua oară (râde)... Noi suntem o familie mai altfel. Nu ne încadrăm în nişte şabloane. Şi mă mândresc cu asta. La noi nu există cuvântul “trebuie”, ci cum vrei tu să faci”, spune CRBL. „Suntem mai cool”, completează Alessia.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: crbl , fiica