Cristiano Ronaldo a postat fotografii uimitoare din vila sa de 4,8 milioane de lire sterline

  • 3481 afişări

Cristiano Ronaldo a postat fotografii uimitoare din vila sa de 4,8 milioane de lire sterline

09 ianuarie 2018

Galerie foto

Cristiano Ronaldo a postat fotografii uimitoare din vila sa de 4,8 milioane de lire sterlineCristiano Ronaldo a postat fotografii uimitoare din vila sa de 4,8 milioane de lire sterlineCristiano Ronaldo a postat fotografii uimitoare din vila sa de 4,8 milioane de lire sterlineCristiano Ronaldo a postat fotografii uimitoare din vila sa de 4,8 milioane de lire sterline

 

Cristiano Ronaldo a publicat pe o reţea de socializare fotografii de pe proprietatea sa, care valorează 4,8 milioane de lire sterline, cu el în diverse ipostaze, dar şi cu iubita lui şi copiii lor.

Foto: Instagram

Sportivul, de 32 de ani, trăieşte alături de fotomodelul Georgina Rodriguez şi cei patru copii ai săi. Pe lângă vila imensă, în imagini se văd o piscină exterioară, un mini-teren de fotbal şi statui cu Buddha.

Forbalistului îi plac păturile personalizate, inscripţionate cu numele lui, din câte se poate observa din imaginile publicate de Daily Mail.      
Proprietatea sa de 2.620 de metri pătraţi, din zona exclusivistă La Finca în Pozuelo de Alarcon, are, pe lângă un teren enormă, o vilă cu şapte dormitoare şi opt băi.
Una dintre camere este dedicată gemenilor de şase luni, Eva Maria şi Mateo şi mezinei, de doar opt săptămâni, Alana Martina.

Fiul în vârstă de 7 ani, Cristiano Jr se bucură de un mini-teren de fotbal, o piscină şi o sală proprie de gimnastică, unde adeseori se antrenează alături de tatăl său.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ronaldo , vila