Cristina Ich, despre cine trebuie să plătească la o întâlnire: femeia sau bărbatul

  • 2025 afişări
Cristina Ich, despre cine trebuie să plătească la o întâlnire: femeia sau bărbatul

15 decembrie 2017

Galerie foto

Cristina Ich, despre cine trebuie să plătească la o întâlnire: femeia sau bărbatulCristina Ich, despre cine trebuie să plătească la o întâlnire: femeia sau bărbatulCristina Ich, despre cine trebuie să plătească la o întâlnire: femeia sau bărbatulCristina Ich, despre cine trebuie să plătească la o întâlnire: femeia sau bărbatul


Cristina Ich a fost rugată de o fană să-şi spună părerea cu privire la felul în care trebuie să se poarte un bărbat în momentul în care invită o femeie în oraş.
 

Foto: Instagram


Plecând de la ideea cine trebuie să achite nota de plată, Cristina Ich i-a certat pe bărbaţii care le lasă pe femei să-şi achite singure consumaţia.

"Chiar dacă ai bani în portofel când ieşi cu un bărbat la masă nu plăteşti. Doar când ieşi cu prietenii tăi în oraş, v-aţi pus de acord să ieşiţi în oraş şi normal atunci îţi plăteşti tu partea.
Am fost doi ani în Berlin, frate, numai acolo am văzut ţigănie de asta. Se uită bărbatul pe notă, după i-o pasează femeii. Dar tu când o inviţi, poate fata aia nu are bani. Dacă tot ai invitat-o plăteşte. S-a întâmplat de multe ori să încerc pe cineva aşa. Şi mi-am plătit nota liniştită şi a doua oară gata.
Plăteşti nota ataunci când tu nu ai treabă cu acel bărbat, când ţi-e un simplu amic. Dar tu când ieşi la un date şi tu plăteşti, doar nu aţi înnebunit, măi fetelor. Nu are treabă cu egalitatea dintre femei şi bărbaţi, ci este strict legată de bune maniere. Dar la noi s-a cam dus cu aceste bune maniere", a spus Cristina Ich.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cristina ich , intalnire