Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"

  • 33375 afişări


Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"

17 ianuarie 2018

Galerie foto

Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"

 

Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea "Surprize, surprize!", de la care s-a retras în 2008.


Deşi toată lumea credea că "Zâna" încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea.

 ”Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune", a mai mărturisit Andreea.

Vedeta s-a retras de la emisiunea "Surprize, surprize", care a făcut-o celebră, în 2008, pentru că era însărcinată cu Violeta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea marin , surprinze