Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...

  • 4627 afişări


Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...

17 septembrie 2018

Galerie foto

Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...Cum a ajuns Smiley să facă bani: "Mi-am luat, în rate,...

 

Smiley a vorbit despre începuturile carierei lui. Smiley nu se gândea niciodată că va ajunge un artist atât de cunoscut şi iubit de milioane de oameni. Acum, vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre startul carierei sale.


"A fost o joacă, totul a fost o joacă la început... m-a pasionat foarte tare compozitia, a fost greu până mi-am luat primul calculator în rate... asa au aflat şi baietii de la Simplu despre mine şi la 18 ani m-am trezit cu oferta asta. De atunci totul e public.  Mie asta mi-a placut întotdeauna, asta îmi place... dar îmi place foarte tare sa cânt si pe scena... o sa fac asta cât o să fiu sanatos si să am inspiratie", a povestit Smiley.

"Aveam 14/15 ani nu mai ştiu ce am făcut cu ei (n.r. primii bani câştigaţi). Dar a fost o bucurie mare, e mare lucru sa simti că ai castigat ceva pentru munca pe care ai depus-o. Nimeni nu şi-a imaginat ca voi face treaba asta când am inceput, nici măcar eu deşi visam la asta. Sunt prieteni care au avut încredere in mine, alţii care nu au avut dar îi înteleg pe toţi", a mai spus artistul.

"Viaţa de persoană publică nu prea îmi place. Eu când m-am apucat de muzică nu mi-am dorit să fiu persoană publică sau să fiu celebru. Am vrut să fac muzică. Şi tot ce fac pe lângă, este ca să mă ajute să fac muzică. S-au spus multe lucruri despre mine în presă, unele m-au deranjat. Dar nu dau nume. Niciodată nu pot să spun ce mă atrage la o femeie, fiecare este frumoasă în felul ei, şi pe fiecare am iubit-o în felul meu. Eu sunt pentru femeile care ştiu să fie femei. Şi atât", a declarat artistul pentru AntenaStars.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , rate