Cum a făcut Angelina Jolie reclamă noului film "Tomb Raider", cu Alicia Vikander în rolul principal

  • 503 afişări
20 martie 2018

Cum a făcut Angelina Jolie reclamă noului film "Tomb Raider", cu Alicia Vikander în rolul principal

Galerie foto

Cum a făcut Angelina Jolie reclamă noului film "Tomb Raider", cu Alicia Vikander în rolul principalCum a făcut Angelina Jolie reclamă noului film "Tomb Raider", cu Alicia Vikander în rolul principalCum a făcut Angelina Jolie reclamă noului film "Tomb Raider", cu Alicia Vikander în rolul principalCum a făcut Angelina Jolie reclamă noului film "Tomb Raider", cu Alicia Vikander în rolul principal


Angelina Jolie face în continuare, probabil, cea mai bună reclamă filmului Tomb Raider, chiar dacă nu o mai interpretează pe Lara Croft în cea mai nouă peliculă din serie.
 

Foto: Hepta
Duminică, 18 martie, vedeta şi-a dus copiii la cinematograf pentru a o vedea pe tânăra Alicia Vikander, actriţa care i-a luat locul.

Angelina Jolie (42 de ani) a urmărit filmul într-un cinematograf din Los Angeles, împreună cu Zaraha (13 ani), Shiloh (11 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (9 ani). Îmbrăcată într-un trench negru, cu ochelari de soare negri supradimensionaţi, actriţa a fost fotografiată în timp ce intra în cinematograf.

"Când ai un personaj pe care îl iubeşti şi ai ocazia să-l vezi evoluând într-o poveste de origine, atunci poţi să-l observi din mai multe unghiuri şi să-l înţelegi mai bine”, a explicat Alicia Vikander, care a adăugat că o admiră foarte mult pe Angelina.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , alicia vikander