Cum a reacţionat Helen Mirren când a descoperit că are 72 de ani, nu 73

  • 344 afişări
12 ianuarie 2018
Cum a reacţionat Helen Mirren când a descoperit că are 72 de ani, nu 73

Galerie foto

Helen Mirren (galerie foto)Helen Mirren (galerie foto)Helen Mirren (galerie foto)Helen Mirren (galerie foto)

Odată cu trecerea timpului, nu mai este atât de uşor să ţii cont de vârsta pe care o ai. Invitată în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Helen Mirren a avut parte de un şoc în momentul în care a realizat că nu are vârsta pe care a trăit cu impresia că o are de fapt.

Totul a început când gazda emisiunii a pus accentul pe faptul că actriţa este foarte mândră de vârsta pe care o are unde, timp de un minut şi 40 de secunde vorbeşte despre Helen, în vârstă de 72 de ani, actriţa fiind ferm convinsă că are 73 de ani. Imediat ce apare această confuzie, actriţa susţine că simte că are 73 de ani.

“Cred că am 73 de ani! Eu şi soţul meu am început să uităm”, a spus actriţa.

Dar pentru că Ellen este încrezătoare în sursele sale, o asigură pe actriţă că vârsta sa reală este de 72 de ani. Răspunsul lui Helen Mirren este brilliant, iar asta demonstrează încă o dată că vârsta este doar un număr.

“Eşti sigură? Am 72 de ani? Asta este fantastic! Eu şi soţul meu credeam că avem 74, apoi ne-am dat seama că, de fapt, avem 73 de ani. Amândoi ne-am spus “E fantastic! Avem un an extra!”, iar acum că mi-ai spus, mai avem încă un an”, a spus actriţa.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: helen mirren , varsta