Cum arată acum presupusul copil nelegitim al fostului Principe Nicolae

  • 5342 afişări
02 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cum arată acum presupusul copil nelegitim al fostului Principe Nicolae

Galerie foto

Cum arată fiica fostului Principe Nicolae, Anna IrisCum arată fiica fostului Principe Nicolae, Anna IrisCum arată fiica fostului Principe Nicolae, Anna IrisCum arată fiica fostului Principe Nicolae, Anna Iris
Fostul principe Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit duminică cu Alina Binder, o tânără discretă şi pasionată de aviaţie, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.
 
Nepotul Regelui Mihai a mai avut o logodnă în anul 2013, când a adus în ţară o tânără irlandeză pe nume Rebecca, pe care a cunoscut-o la facultate în Londra. După ce i-a arătat cele mai frumoase locuri din România şi a prezentat-o presei, fosta logodnică s-a întors în Londra, povestea lor de dragoste luând sfârşit.
 
În primăvara anului 2015, fostul principe a început o relaţie fără obligaţii cu Nicoleta Cîrjan, pe care a cunoscut-o în timpul turului ”Caravana cărţilor pe bicicletă”. Mai târziu, în luna iulie, Nicoleta a aflat că este însărcinată şi a hotărât să păstreze copilul, iar încă de atunci, cei doi au avut numeroase dispute publice, copilul fiind principalul motiv al excluderii lui Nicolae de la succesiunea tronului, deşi acesta nu a recunoscut niciodată copilul.
 
Micuţa Anna Iris, care poartă numele bunicii fostului principe Nicolae, a venit pe lume la începutul anului 2016. Mama sa, Nicoleta, postează pe reţelele de socializare numeroase fotografii cu cea mică şi, adevărul este că, nu te poţi sătura să o priveşti. În urmă cu câţiva ani, Nicoleta Cîrjan a declarat în timpului unui interviu că dacă şi-ar fi dorit să fie regină, făcea avortul.
 
"Cum să fiu regină? Ştiam foarte clar, de când am fost cu el prima oară, că nu se va întâmpla acest lucru – pentru că nu aş fi putut să joc vreodată acel rol. În al doilea rând, cei din Casa Regală sunt în filmele lor, trebuie ca soţia să fie din altă Casă, de viţă nobilă, şi aşa mai departe... Ce bărbat te ia de nevastă când îi bagi pe gât un copil, în secolul 21? În afară de persoane care s-au uitat prea mult la telenovele, de ce să creadă cineva că scopul meu ar fi fost să fiu regină, şi ca să ating acest scop, îi fac un copil pe care nu şi-l doreşte? Nu e clar că nu se poate aşa ceva? Dacă voiam aşa ceva, nu aş fi stat cuminte lângă el? Dacă voiam să fiu regină, făceam un avort, asta făceam. Dacă voiam să fiu regină, făceam avortul", afirmă Nicoleta Cîrjan, în interviul pentru o publicaţie online.
 
Alina Maria Binder are 29 de ani şi a lucrat pentru Asociaţia pilioţilor şi proprietarilor de aeronave din România (AOPA). În urmă cu şase ani a avut o relaţie amoroasă cu fiul lui Vasile Blaga, Sebastian.
 
Foto: Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: principele nicolae